Ξεκίνησε προετοιμασία η ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) στο χώρο του Fair Play η πρώτη συγκέντρωση των αθλητών της ΑΕ Κομοτηνής. Εκεί έδωσε το παρόν η πλειονότητα των αθλητών (όσοι απουσίαζαν είχαν άδεια) και ξεκίνησε η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας Γιώργου Γουνελά. 

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Σωφρόνης Παπουής ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και όρεξη για δουλειά και ζήτησε από όλους τους αθλητές συνέπεια και προσπάθεια. Στην προσπάθεια και στην σκληρή δουλειά στάθηκε ο Γιώργος Γουνελάς, ο οποίος έχει διαμορφώσει και το πρόγραμμα της προετοιμασίας, στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και τα βάρη ενώ ο βοηθός προπονητή Βασίλης Στοάκης τόνισε πως θα είναι στο πλευρό των αθλητών σε ότι χρειαστούν και ζήτησε από όλους να πραγματοποιήσουν την ατομική τους “υπέρβαση”.

Παράλληλα στην προπόνηση βρέθηκαν και οι έφοροι του ανδρικού τμήματος Γιάννης Γεωργαντάς και Μάκης Μερκουρίδης, οι οποίοι με ικανοποίηση είδαν τους αθλητές να είναι συνεπείς στο πρώτο ραντεβού.