Ξεκινά προετοιμασία η ΑΕ Κομοτηνής με Σοφρώνη και… Coach Sto

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των αθλητών της ΑΕ Κομοτηνής στον χώρο του Fair-Play. Εκει θα υπάρχει η γνωριμία των νέων και παλιών παικτών με το τεχνικό επιτελείο, που αποτελείται από τον Σοφρώνη Παπούη και τον… Coach Sto (όπως αποκαλείται ο Βασίλης Στοάκης στην φωτογραφία της τούρτας των γενεθλίων του).

Όπως είναι γνωστό στους αναγνώστες του ThrakiSportS, ο δημοσιογράφος κάνει φέτος ένα νέο ξεκίνημα για το οποίο φαίνεται να αδημονούσε περισσότερο από την έναρξη της ραδιοφωνικής του εκπομπής, αν κρίνει κανείς από τις αναρτήσεις του στο facebook. Εν συνεχεία θα ξεκινήσει επίσημα η περίοδος προετοιμασίας, την οποία σχεδίασε και υα εφαρμόσει ο γυμναστής της ΑΕ Κομοτηνής Γιώργος Γουνελάς. 

Φυσικά θα υπάρξουν και ιατρικές εξετάσεις, καθώς πρωταρχικό μέλημα είναι η υγεία των αθλητών. Ενδιάμεσα θα πραγματοποιηθούν και εργομετρικές εξετάσεις ενώ στόχος του προπονητικού επιτελείου είναι η διεξαγωγή 5-6 φιλικών μέχρι την πρώτη επίσημη αναμέτρηση, που αφορά το θεσμό του κυπελλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Μάλιστα, έχει εκπονηθεί και σχετικό πρόγραμμα, αν και χωρίς να είναι γνωστοί ακόμα οι αντίπαλοι!

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 
26/8 Πρώτη συνάντηση και προπόνηση στο Fair Play
2/9 Εργομετρικές εξετάσεις
7/9 1ο φιλικό
14/9 2ο φιλικό
21/9 3ο φιλικό
25/9 4ο φιλικό
28/9 5ο φιλικό

Οι ημερομηνίες των φιλικών δεν είναι ακόμα οριστικές, καθώς έχει ξεκινήσει η αναζήτηση αντιπάλων για αυτές τις ημερομηνίες και θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις σύντομα…