Μετά τη νίκη στην Αλεξανδρούπολη, δεύτεροι στο Βαλκανικό!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Θοδωρής Παπαδημητρίου και ο Χάρης Σάκογλου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ, που διεξήχθη στην πόλη Σακάρια της Τουρκίας.

Το ελληνικό δίδυμο, που είχε κερδίσει τους Κουμεντάκη και Δαλακούρα (κατέκτησαν την πρώτη θέση στα τελικά της Beach Volleyleague) πριν ένα μήνα στο Όπεν της Αλεξανδρουπόλης, έχασε στο τελικό στον τελικό από τους Σέρβους Άντονιτς και Γκαλέσεφ με 2-0 σετ (21-14, 21-16). Ωστόσο αποτελεί μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι ανέβηκαν στο βάθρο.

Oι Παπαδημητρίου και Σάκογλου εμφανίστηκαν μετά το χαμένο τελικό πολύ ευχαριστήμενοι δηλώνοντας ο μεν πρώτος: «Μας νίκησε η κούραση! Πραγματικά, στο τελευταίο ματς… πεθάναμε. Κρίμα που δεν πήραμε το χρυσό, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κάναμε.Δεν πειράζει, το ασημένιο μετάλλιο είναι επίσης μια σπουδαία επιτυχία και την αφιερώνω στην Ελλάδα, στους γονείς μου στην Μαίρη και σε όλο τον κόσμο που μας έστελνε μηνύματα στήριξης όλες αυτές τις ημέρες από την Ελλάδα. Με τις εμφανίσεις μας στο τέλος τους αναγκάσαμε να μας χειροκροτήσουν και αυτό ήταν μια ηθική δικαίωση και για εμάς τους ίδιους».

Από την πλευρά του, ο Χάρης Σακόγλου, δήλωσε: «Νιώθουμε τεράστια χαρά που έπειτα από μία καλή πορεία στις ελληνικές διοργανώσεις, η σεζόν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή ένα μετάλλιο σε μια διεθνή διοργάνωση. Το αφιερώνω κι εγώ στην οικογένεια μου, στην Γεωργία και στον κόσμο που μέσω ίντερνετ και κινητών τηλεφώνων μας έστελναν ευχές και ενέργεια. Φυσικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία για την ευκαιρία και την εμπειρία αυτή και βέβαια τους χορηγούς μας. Τέλος, ξεχωριστή αφιέρωση αξίζει στους προπονητές μας Γιώργο Γιάτση και Κώστα Ταμπουρατζή, αλλά και στο στέλεχος της CEV, Γιώργο Γκάγκαλη για τη βοήθειά τους. Αυτό το μετάλλιο είναι αφιερωμένο σε όλη την Ελλάδα».