Πώς το ντέρμπι της Ξάνθης με τον Πανθρακικό χωρίζει στα δύο την οικογένεια Κούτρα!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ιδιαίτερη σημασία έχει το “Ελ Θράκικο”, τόσο των Μεγάλων όσο και των Νέων για την οικογένεια Κούτρα, αφού στο παιχνίδι των Νέων βρέθηκαν αντιμέτωπα δύο ξαδέρφια, «χωρίζοντας» την οικογένεια στην μέση. Βλέπετε, ο Κομοτηναίος άσσος της Ξάνθης Αλέξης Κούτρας βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ξανθιώτη άσσο του Πανθρακικού Νίκο Κούτρα!!!

Μπερδευτήκατε; Εμείς να δείτε, μέχρι να ξεδιαλύνουμε την κατάσταση.

Ο 17χρονός Αλέξης Κούτρας (δεξιά) κατάγεται από την Ροδόπη αλλά βρίσκεται για 7η χρονιά στης Ακαδημίες της Ξάνθης. Όπως είναι φυσιολογικό, έχει γίνει φανατικός υποστηρικτής της ομάδας της Skoda, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι στην οικογένεια τον συμμερίζονται, αφού Κομοτηναίοι είναι, τον Πανθρακικό υποστηρίζουν. Εκτός βέβαια από τις στιγμές που παίζει αντίπαλος με το παιδί τους!

Την ίδια ώρα, ο 18χρονος αμυντικός του Πανθρακικού μεταπήδησε φέτος στην ομάδα της Κομοτηνής μια και μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στις Ακαδημίες της Ξάνθης. Μόνο που ο συγκεκριμένος, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ξάνθη και κατά συνέπεια, μπορεί να αγωνίζεται με τον Πανθρακικό, όμως η δική του οικογένεια υποστηρίζει την Skoda στο “Ελ Θράκικο” των μεγάλων. Με εξαίρεση φυσικά αυτό των μικρών!!!

Νικητής πάντως στο πρώτο «Ελ Θράκικο» των Νέων αναδείχτηκε ο Αλέξης με τα δύο ξαδέρφια να δίνουν ραντεβού για το Θρακιώτικο ντέρμπι του δεύτερου γύρου. Τότε που και πάλι η οικογένεα Κούτρα θα χωριστεί στα δύο. Πού ξερετε όμως; Ίσως το βράδυ της Κυριακής να κάτσουν δίπλα δίπλα να δουν και το ματς των μεγάλων…