Βασικός ο Σταθάκης στη φιλική ήττα της ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Στα πρώτα 59 λεπτά της φιλικής ήττας της ΑΕΚ με 3-1 από τη Νίκη Βόλου αγωνίστηκε ο Αλεξανδρουπολίτης Σταύρος Σταθάκης.

Στο 9ο λεπτό της συνάντησης ο 26χρονος άσος έσωσε με προβολή την εστία της Ένωσης πάνω στη γραμμή από την κεφαλιά του Μπακάλη. Στο 35’ η Νίκη Βόλου προηγήθηκε με σουτ του Σοϊλέδη και στο 69’ (δέκα λεπτά μετά την αντικατάσταση του Σταθάκη από τον Τσουκαλά) ο Γέσιτς διπλασίασε τα τέρματα της θεσσαλικής ομάδας. Στο 86’ ο Καζβιρόπουλος μείωσε σε 2-1, αλλά στο 90’ ο Χοβέ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αν εξαιρέσουμε τη θετική του επέμβαση στη φάση του 9ου λεπτού ο Σταθάκης και γενικότερα η άμυνα της ΑΕΚ εμφάνισε για ακόμη μια φορά σημαντικά κενά και αδυναμίες.

Η αρχική 11άδα της Νίκης Βόλου: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γκότοβος, Ρεπετσάς, Μασάνα, Γέσιτς, Μανουσάκης, Μπακάλης, Γκολόσεβατς, Τζιώρας.
ΑΕΚ: Βούρας, Αργυρίου (59′ Τζανετόπουλος), Τσουμάγκας (63′ Μούργκα), Τσούπρος (73′ Ντούμπερετ), Σταθάκης (59′ Τσουκαλάς), Ρόβας (80′ Ζιβάνοβιτς), Κορδέρο (69′ Παληαρούτας), Δημγκιόκας (49′ Πεταυράκης), Γροντής (63′ Καζβιρόπουλος), Ανάκογλου (84′ Τσεβάς), Μπρέσεβιτς (80′ Παυλής).