Ξεκίνησε προετοιμασία ο ΠΑΟΚ της Προκοπίδου

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Με όλες τις αθλήτριες παρόντες προεξάρχουσας της Σέρβας διεθνούς τερματοφύλακα Σλάτζανα Τζέριτς και φυσικά συμπεριλαμβανομένης της Ξανθιώτισσας Ελένης Προκοπίδου, η πρωταθλήτρια ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την  προετοιμασία με στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ενώ από τη Δευτέρα μπαίνει και στο γήπεδο του χάντμπολ.

“Φέτος έχουμε μια διαφορετική ομάδα, ενισχυμένη σε αρκετά κομμάτια. Σε κάποια άλλα ίσως να υπάρχουν ορισμένες αδυναμίες, αλλά όλα θα καλυφθούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και του πρωταθλήματος”, σχολίασε η προπονήτρια των πρωταθλητριών Γρηγορία Γκόλια.

Από την πλευρά του, ο έφορος του τμήματος Δημήτρης Χασεκίδης κάλεσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια για το νταμπλ, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας, που κοστίζουν 20 ευρώ και μόλις 10 ευρώ για τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ.

Εκ μέρους των αθλητριών, η Μυρτώ Νούλα και η Λένα Μούρνου στάθηκαν στο άψογο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και υποσχέθηκαν σκληρή δουλειά από όλα τα κορίτσια στην προετοιμασία. Υπενθυμίζεται ότι η “δικιά μας” Προκοπίδου, ως μέλος της ομάδας, αναδείχθηκε την περσινή σεζόν στην καλύτερη επτάδα του πρωταθλήματος…