Ελ Θράκικο: H κριτική των παικτών του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Το Ελ Θράκικο τελείωσε με νικήτρια τη Skoda Ξάνθη. Ήρθε η ώρα για την ανάλυση. Σε αυτήν την ανάρτηση το ThrakisportS σας παρουσιάζει την κριτική των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού.

Κουτσόπουλος: Είχε μια καλή επέμβαση στο πρώτο μέρος. Δεν ευθύνεται στη φάση του γκολ. Ήταν σταθερός, με επιτυχημένους εξόδους και δεν υπέπεσε στο μεγάλο λάθος.

Παπαγεωργίου: Χάθηκε στο πρώτο μέρος στις προωθήσεις του, ενώ στο δεύτερο φάνηκε περισσότερο στο παιχνίδι. Δε βοήθησε στο επιθετικό κομμάτι.

Χρήστου: Xρεώνεται το γεγονός ότι ήταν πολύ ψηλά στη φάση του γκολ της Ξάνθης, όπως και όλη η άμυνα του Πανθρακικού και έχασε τον Μαρίν, που έκανε τη σέντρα στον Σολάρι. Ήταν, επίσης, αργός σε αρκετές προωθήσεις του.

Μακρυδημήτρης: Ήταν πολύ καλός και συνέθεσε πολύ καλό δίδυμο με τον Ζος, με εξαίρεση φυσικά τη φάση του γκολ.

Μαξίμ: Είχε την ίδια καλή απόδοση με τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Μακρυδημήτρη, με εξαίρεση το γκολ.

Λαδάκης: Ο αρχηγός ήταν καλός, ιδίως στο πρώτο μέρος έχοντας πολλά τρεξίματα και κοψίματα. Στο δεύτερο κουράστηκε και έπεσε η απόδοσή του. Αντικαταστάθηκε για λόγους τακτικής.

Εμπό: Aπό τους κορυφαίους του Πανθρακικού στο πρώτο ημίχρονο, γέμιζε το κέντρο μαζί με τον Λαδάκη μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού του. Σημαντική η απώλειά του στην συνέχεια του αγώνα και του πρωταθλήματος.

Μπαϊκαρά: Έπαιξε με πολύ πάθος και έτρεξε πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Γι’ αυτό χρεώθηκε και με κάρτα. Η αντικατάστασή του στο 58’ έγινε μάλλον λόγω της κίτρινης αλλά και για λόγους τακτικής.

Κάσες: Είχε καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, έκανε όπως στη Λιβαδειά μια περίτεχνη ντρίμπλα στο δεύτερο. Είχε πολλές ημιτελείς προσπάθειες στο δεύτερο ημίχρονο.

Τζάνης: Έπαιξε και δεξί χαφ, πίσω από τον επιθετικό, ενώ στο τέλος πέρασε δεξί μπακ για λόγους τακτικής. Βοήθησε όσο μπορούσε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Ιγκόρ: Στο πρώτο μέρος ήταν πιο κινητικός, είχε ένα καλό σουτ άουτ, ήταν μέσα στις φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι τροφοδοτήθηκε δε μπόρεσε να τελειώσει τις φάσεις. Φάνηκε μόνος χωρίς βοήθειες στην επανάληψη.

Ρομέου: Παρότι η μπάλα πέρασε αρκετές φορές από τα πόδια του, έδειξε λίγα πράγματα. Ήταν πάντως καλύτερος σε σχέση με τη Λιβαδειά.

Πόποβιτς: Δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. Οι άνθρωποι του Πανθρακικού περίμεναν περισσότερα.

Ζεκίνια: Αγωνίστηκε λίγο και δε μπορεί να κριθεί.