O Θρακιώτης Μελισσάς έκανε τον ΠΑΟΚ να βλέπει… αστεράκια, πριν διεκδικήσει την είσοδο στ’αστέρια

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ενας Θρακιώτης, ο γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ξάνθη Πασχάλης Μελισσάς, ήταν αυτός που με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκανε τον ΠΑΟΚ να βλέπει… αστεράκια, την ώρα που ονειρεύεται τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Αγρίνιο όμως οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν για το Τσάμπιονς Γκρικ και δίκαια ηττήθηκαν στο άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδο του Παναιτωλικού με 2-0.

Ο ΠΑΟΚ είναι φανερό ότι έμεινε στην απόδοση που είχε στο Γκελζερκίρχεν και στον επαναληπτικό με την Σάλκε την προσεχή Τρίτη στην Τούμπα. Το αποτέλεσμα ήταν ο  Παναιτωλικός να πάρει σχετικά εύκολα τη νίκη, πετυχαίνοντας το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι δύο κύριοι της φωτογραφίας, ο Μπόγιοβιτς στο 28′ με πλασέ και ο Μελισσάς με κεφαλιά από κόρνερ στο 45+ ήταν εκείνοι που πέτυχαν τα δύο γκολ των Αγρινιωτών, που ήταν αρκετά για να φέρουν τη νίκη απέναντι στον κακό και ακίνδυνο Δικέφαλο λίγες μέρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς με τους Γερμανούς. Μάλιστα, ο Παλαιτωλικός λίγο πριν το τέλος έχασε και πέναλτι που θα διεύρυνε και άλλο το σκορ, όταν ο Καμαρά σημάδευσε το δοκάρι. Δοκάρι είχε και ο ΠΑΟΚ στην αμέσως επόμενη φάση, αλλά και γκολ να έμπαινε, ήταν αργά για να μπορέσει να αντιστραφεί η κατάσταση.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (90+ Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (72′ Γοδόι), Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Ιωάννου, Μπόγιοβιτς (78′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπελόν

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Κίτσιου, Βίτορ, Λόπεθ, Τζιόλης (68′ Γεωργιάδης), Κάτσε, Στοχ, Λούκας, Ολίσε (46′ Σαλπιγγίδης), Νέτσιντ (46′ Αθανασιάδης)