Ο Μουμίν για τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί  θέλει η ομάδα του Παναιτωλικού από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα και με τις δηλώσεις που παραχώρησε ο κομοτηναίος παίκτης της ομάδας του Αγρινίου Χουσεϊν Μουμίν στο NovaSports.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατή ομάδα αλλά το ίδιο και εμείς στην έδρα μας αν και θα απουσιάσει ο κόσμος. Όποιος θέλει περισσότερο τη νίκη και βγάλει περισσότερο πάθος θα πάρει το τρίποντο.

Ο ΠΑΟΚ φέτος δείχνει ότι είναι πολύ δουλεμένος και έχει πολλές καλές μονάδες όπως ο Λάζαρ, ο Στοχ, ο Λούκας αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Πρέπει να βγάλουμε πολύ πάθος και θα φανεί ποιος είναι πιο έτοιμος για το θετικό αποτέλεσμα. Στην πρώτη αγωνιστική μας επηρέασαν οι απουσίες αλλά τώρα επιστρέφουν κάποια παιδιά και θα είμαστε πιο δυνατοί. Μακάρι να τους είχαμε όλους στη διάθεσή μας γιατί αυτές οι ομάδες είναι πολύ δύσκολες.

Σίγουρα η κούραση θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ αλλά έχει βάθος στον πάγκο αλλά πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα με οποιοδήποτε ρόστερ αυτή τη στιγμή».