Έβδομος υπό καταρρακτώδη βροχή ο Μπανιώτης στο Έμπερσταντ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Η ευκαιρία να γίνει ένας αγώνας ύψους ανάλογος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Μόσχας, με τη συμμετοχή και του θρακιώτη άλτη Κώστα Μπανιώτη  χάθηκε στο Εμπερσταντ, εξαιτίας της δυνατής βροχής που έπεφτε από νωρίς στην γερμανική πόλη.

Οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να διακόψουν τον αγώνα, προκειμένου να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο, όμως, ακόμη κι αυτό δεν ήταν αρκετό για να βοηθήσει τους αθλητές. Ο Μπόχνταν Μπονταρένκο, ναι μεν αναδείχθηκε νικητής αλλά μόλις με 2,30 μ., ενώ επέλεξε να σταματήσει τον  αγώνα του, για να αποφύγει τυχόν τραυματισμούς.

Στην ίδια διοργάνωση ο Κομοτηναίος Κώστας Μπανιώτης έμεινε στην 7η θέση με 2,24 μ. και χαμένες προσπάθειες στα 2,27 μέτρα. Δεύτερος πίσω από τον Μπονταρένκο ήτανο Τσιπλάκοφ (Ρωσία) με 2,27 μ. και τρίτοι με το ίδιο ύψος ο ΟυκρανόςΑντρι Προτσένκο και ο Ρώσος Ιβαν Ούχοφ (Ρωσία).

Οπως έχει αναφέρει και σε προηγούμενες αναρτήσεις το ThrakiSportS, o Μπανιώτης θα κάνει τον επόμενο και τελευταίο για φέτος αγώνα του στη Ζυρίχη και έπειτα θα ξεκουραστεί, ώστε να ξεκινήσει την προετομασία για τη νέα σεζόν.