Αποκάλυψη τώρα: Στον γάμο του Τοροσίδη πήγε και ο… κουμπάρος του

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Στο προσκήνιο ήρθε ξανά, δυο μήνες μετά την τέλεσή του, ο γάμος του Βασίλη Τοροσίδη που συνοδεύτηκε από την βάφτιση της κόρης του. Αφορμή στάθηκε αυτή η φωτογραφία και φυσικά το σχόλιο που την συνόδευε στην κοσμική στήλη του “Μαχητή” που φέρει τον τίτλο “Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα”.

Αντιγράφω το σχόλιο που μεταφέρει μια τάχα μου αποκαλυπτική είδηση, που μόλις τώρα έγινε γνωστή: Μπορεί ο γάμος του Βασίλη Τοροσίδη να έχει «παλιώσει» πλέον, ωστόσο μόλις χθες έμαθα ότι ένας εκ των ολίγων προσκεκλημένων του από την Ξάνθη, ήταν ο Παναγιώτης Σταυρακάρας, του ανεβασμένου ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ…. Και ιδού η απόδειξη!  (Σ. Σ..Αντίθετα και κατά τα φαινόμενα, δεν προσκλήθηκε ο Φανουράκης…Τον λόγο τον ξέρει φυσικά μόνο ο Toro…)”.

Συμπέρασμα πρώτον: Ο συμπαθής συντάκτης των κοσμικών του “Μαχητή” έμαθε έστω και με δυο μήνες καθηστέρηση ότι στον γάμο του Τοροσίδη πήγε ο… κουμπάρος του, αυτός δηλαδή που στην ίδια εκδήλωση έγινε νονός της κόρης του! Αντίδραση που θυμίζει Ραν Ταν Πλαν (και λίγα λέω…). 

Συμπέρασμα δεύτερο: Ο συγκεκριμένος συντάκτης δεν διαβάζει ThrakiSportS και δη τις lifestyle ειδήσεις του. Διαφορετικά θα είχε δει την ανάρτησή μας πριν τον γάμο – βάφτιση, που αποκάλυπτε όλες τις λεπτομέρειες πριν το πιο σημαντικό κοσμικό γεγονός του καλοκαιριού για την Θράκη!

Από τις… 19 Ιουνίου τα είχαμε γράψει εμείς, στις 22 παντρεύτηκε ο Τόρο και βαφτίστηκε η μπέμπα! Τότε, εκεί, σας τα έγραφα όλα! Και νονούς και κουμπάρους και πολλά άλλα, καυτά και πικάντικα. Αλλά δεν πειράζει! Λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε. Το θέμα είναι να μην επαναλαμβάνονται. Για αυτό, να την διαβάζετε την Βερόνικα…