Μεταγραφή – έκπληξη στην Καβάλα για τον Μάνταλο!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Αίσθηση προκάλεσε στον χώρο της διαιτησίας αλλά και γενικά στον ποδοσφαιρικό χώρο η… μεταγραφή του διαιτητή Σταύρου Μάνταλου από τον Σύνδεσμο της Αθήνας σε αυτόν της γειτονικής Καβάλας, από όπου και κατάγεται.

Ο Σταύρος Μάνταλος έκανε το πρωί της Τρίτης την σχετική αίτηση, καθώς πρόκειται να εγκατασταθεί μόνιμα στην γενέτειρά του μαχί με την σύζυγό του Ελένη Αποστολοπούλου και την κόρη τους.

Αιτία της μετακινησης είναι σύμφωνα με πληροφορίες το γεγονός ότι με την κινητικότητα στο Δημόσιο, πρόκειται να έχει ως έδρα πλέον την Καβάλα, όπου βρίσκεται η οργανική θέση του ως καθηγητή πληροφορικής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Με δεδομενο ότι φετος με την κινητικότητα δεν γινονται αποσπάσεις όπως εκανε κάθε χρονο,αναγκάστηκε να επιστρέψει στην πόλη του κοντα στους γονεις, αφήνοντας πίσω την πολύβουη μεγαλούπολη της Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό, πριν αταθέσει την αίτηση, είχε ενημερώσει άτυπα τηλεφωνικά τόσο τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ Π. Δημητρίου οσο και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καβάλας αλλά και φυσικά την ηγεσία της ΚΕΔ αλλά και της ίδιας της ΕΠΟ.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι παρά την συνεπωνυμία και την κοινή καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Σταύρος Μάνταλος δεν έχει συγγενική σχέση με τον Πέτρο της Skoda Ξάνθη…