Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε η Ασπίδα Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μαζεύτηκαν προς το τέλος της εβδομάδας σχεδόν όλοι οι παίκτες που συμμετέχουν στο ρόστερ της Ασπίδας Ξάνθης, η οποία από την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε και επισημως προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο οποίο θα συμμετάσχει.

Στόχος της περσινής πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ είναι καταρχήν η γρήγορη σταθεροποίηση στην κατηγορία και η αποφυγή οποιονδήποτε προβλημάτων κινδύνου υποβιβασμού, όπως είναι φυσιολογικό να είναι ο στόχος κάθε νεοφώτιστης ομάδας.

Προς την κατεύθυνση αυτή ήταν άλλωστε και οι καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, με την απόξτηση των Απόστολου Κουτσογιάννη, Θοδωτή Σταμπουλή, Γιάννη Στεφανίδη αλλά και των Κώστα Δενδρινού, Γιώργου Παλάκη και Δούκα Γρούδου που προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας.

Η Ασπίδα Ξάνθης θα έχει ως έδρα το συμπαθητικό Κλειστό Γυμναστήριο Ευμοίρου “Χρίκστίνα Χριστοδουλου” που εγκαινιάστηκε πρόσφατα και έχει την δυνατότητα να γίνει μια καυτή έδρα. Αρκεί φυσικά ο κόσμος της Ξάνθης να αγκαλιάσει την προσάσπάθεια για αναγέννηση του αθλήματος του μπάσκετ στην πόλη, μετά την πικρή περιπέτεια της διάλυσης της ιστορικής BF.