Άλλους δύο αγώνες ο Μπανιώτης πριν τις διακοπές

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Μία εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από τον καλύτερο τελικό ύψους όλων των εποχών, αυτόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Μόσχας στον οποίο έδωσε το παρών και ο κομοτηναίος άλτης Κώστας Μπανιώτης, αλλά η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί για τον Θρακιώτη.

Ο Μπανιώτης θα δώσει άλλους δύο αγώνες πριν ξεκινήσει διακοπές. Ήταν να γίνουν τρεις, αλλά το μίτινγκ του Βερολίνου που έχει προγραμματιστεί για την 1η Σεπτεμβρίου απέσυρε από το πρόγραμμά του το ύψος.

Ωστόσο ο αθλητής της Ολυμπιάδας Κομοτηνής θα βρεθεί στην Γερμανία. Το Σάββατο (24/08) αγωνίζεται στο μίτινγκ ύψους στο Εμπερσταντ, σε έναν αγώνα μόνο για ύψος. 

Ο αγώνας δε θα διαφέρει σε πολλά από εκείνον της Μόσχας, από πλευράς συμμετοχών, αφού αναμένεται να δώσουν το παρόν οι Μπονταρένκο, Μπαρσίμ, Ούχοφ και Ντρούιν.

Ο Μπανιώτης, που επέστρεψε την Τρίτη από τη Μόσχα στην Ελλάδα, αναχωρεί την Παρασκευή για τη Γερμανία, προκειμένου μια μέρα μετά να αγωνιστεί στο μίτινγκ του Εμπερσταντ.

Επίσης, την άλλη εβδομάδα θα δώσει το παρών και στον τελικό των Diamond League στη Ζυρίχη (τον ένα από τους δύο τελικούς της διοργάνωσης).