Στην Μεικτή Βαλκανίων ο Κώστας Δουβαλίδης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Η Βαλκανική Ομοσπονδία (ABAF) συμφώνησε με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (ΕΑΑ) τη φετινή χρονιά να μετέχει μια ομάδα αθλητών στη Δεκαεθνή Συνάντηση που θα γίνει στις 31 Αυγούστου στην πόλη της Γαλλίας, Βαλένς και σε αυτήν θα μετάσχει από ελληνικής πλευράς και ο δραμινός εμποδιστής Κώστας Δουβαλίδης. 

Πρόκειται για μια σημαντική ενέργεια, αφού πρόκειται για μια διοργάνωση που συγκεντρώνει κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο και πολύ σημαντικό σε αυτό είναι η απόφαση  η σύνθεση της αποστολής να γίνει με βάση τους νικητές που προέκυψαν από τους Βαλκανικούς Αγώνες που φιλοξενήθηκαν πριν ένα μήνα (27-28/7) στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας.

Κατά συνέπεια οι πέντε Έλληνες αθλητές που κέρδισαν στα αγωνίσματα των Βαλκανικών και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας ως μέλη της Μεικτής Βαλκανίων στο DecaNation. Πρόκειται εκτός του ιδιαίτερα αγαπητού στους θρακιώτες Κώστα Δουβαλίδη, για τους Κώστα Νακόπουλο, Παναγιώτη Λάσκαρη, Ολυμπία Πετσούδη και Τόνια Στεργίου.

Η ομάδα θα φύγει στις 30 του μήνα και συνοδός προπονητής θα είναι ο (επίσης δραμινός προπονητής του Δουβαλίδη) Μπάμπης Σδρόλας και αρχηγός της αποστολής ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος. Υπενθυμίζεται ότι ο Δουβαλίδης στη Μόσχα έκανε μια κακή κούρσα και αποκλείστηκε από νωρίς, αλλά το επίπεδο και το ήθος του είναι γνωστά και δεδομένα σε όλους.