Running Team ίδρυσε ο Εθνικός

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Ο  Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αφουγκραζόμενος τα μηνύματα των καιρών ιδρύει ένα νέο Τμήμα, το Running Team, απευθυνόμενος σε όλους τους Δρομείς ανεξαρτήτου ηλικίας που αθλούνται καθημερινά στους δρόμους και τα πάρκα της πόλης, καθώς το Δρομικό Κίνημα και στην Αλεξανδρούπολή αποκτά πολλούς φίλους και οπαδούς.

Ο  Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης μαζί με όλους τους Δρομείς που τα περασμένα χρόνια έτρεχαν με τα χρώματα του, δημιουργούν μια φιλόξενη στέγη στο Τμήμα Running Team  για όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο δείχνοντας πως ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής αλλά και να περάσει το μήνυμα της Δια Βίου Άθλησης.

Όπως τονίζουν οι άνθρωποι που το συγκροτούν, «σκοπός του Running Team Εθνικός είναι να γίνει εκφραστής και κοινωνός του Δρομικού Κινήματος στην πόλη μας παρέχοντας σε όλους τους φίλους του χρήσιμες προπονητικές , διατροφικές και ψυχολογικές συμβουλές  για να κάνουν την αγαπημένη τους συνήθεια όσο πιο ευχάριστη και διασκεδαστική γίνεται. Φυσικά και ένας από τους σκοπούς μας είναι να διοργανώσουμε τουλάχιστον ένα μεγάλο αγώνα κάτι που λείπει από την πόλη μας, γι’ αυτό σας θέλουμε όλους κοντά μας. Ήδη  στο facebook  υπάρχει σελίδα  απ’ όπου μπορείτε να πάρετε κάθε πληροφορία και φυσικά να μάθετε για το που γίνονται διάφοροι αγώνες , να διαβάσετε προπονητικά άρθρα καθώς και άρθρα για την ιστορία των Δρόμων. Και φυσικά μην ξεχνάτε το πιο βασικό απ’ όλα , πως το πιο σημαντικό είναι η χαρά της συμμετοχής, για αυτό ελάτε κοντά μας να ζήσουμε ωραίες στιγμές.»

Πληροφορίες: facebook/Running Team ΕΘΝΙΚΟΣ
Website: www.ethnikos-mgs.gr
Τηλ. Επικοινωνίας:
Γκάτζιος Απόστολος – 6973392251
Κουφός Αντώνης – 6973024666
Ψαρόπουλος Γιάννης – 6946123157