Mέτριος ο Σταθάκης στη φιλική ισοπαλία της ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ αγωνίστηκε ο Αλεξανδρουπολίτης αμυντικός Σταύρος Σταθάκης στη φιλική ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πιο δυνατό μέχρι τώρα τεστ προετοιμασίας της Ένωσης, στο γήπεδο του Βελεστίνου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο 26χρονος άσος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τους αντίπαλους επιθετικούς, δεν είχε καλή συνεργασία με τον Ντούμπερετ, ενώ και το γκολ του Απόλλωνα από τον Βλάχο προήλθε χωρίς ο Σταθάκης να ασκήσει ιδιαίτερη πίεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι τη στιγμή της αντικατάστασής του στο 76’ με τον Τζανετόπουλο η εικόνα του βελτιώθηκε κάπως, αλλά για ακόμη μια φορά φάνηκε ότι χρειάζεται δίπλα του ένα έμπειρο κεντρικό αμυντικό για να καλυφθούν τα αμυντικά κενά της ομάδας.

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Ρόβας (Καζβιρόπουλος), Σταθάκης (76′ Τζανετόπουλος), Κορδέρο, Μπρέσεβιτς (73′ Τσεβάς), Ακάκογλου (78′ Τζάθας), Πεταυράκης (76′ Τσουκαλάς), Δημγκιόκας (Μούργκα), Γεωργέας (71′ Κατσικάς), Τσουμάγκας (Αργυρίου), Ντούμπερετ (64′ Τσούπρος)
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Δέντσιος, Βέργος, Παρμαξίδης, Ναλμπάντης, Βλάχος, Αθανασιάδης