Η Πηγή Δεβετζή με το… αντράκι της!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

– Δυο βδομάδες διακοπές καλά ήταν, επιστροφή λοιπόν στις επάλξεις των lifestyle θεμάτων και των αποκαλύψεων της Βερόνικας με… καλοκαιρινή διάθεση. Και για αρχή, τι καλύτερο από δυο φρέσκιες και άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες της ολυμπιονίκου μας Πηγής Δεβετζή, που αν κρίνω από όσα μας λέει και μας γράφει, πέρασε αρκετά όμορφο καλοκαίρι.

Βέβαια, επέστρεψε πλέον στις επάλξεις, στην δουλειά, στο πρακτορείο που διατηρεί στην Αλεξανδρούπολη (και έτσι έχει καθυστερήσει και ένα άρθρο – ανασκόπηση που μας έχει υποσχθεί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Μόσχας, μια διοργάνωση που ανέλυε αποκλειστικά για εμάς εδώ στο ThrakiSportS και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό!).

Πριν ωστόσο διαβάσετε τις αναλύσεις της Πηγής, απολαύστε την “με το αντράκι μου το όμορφο!!!!”, όπως αποκαλεί και η ίδια τον πολυαγαπημένο ανιψιό της. Τις φωτογραφίες τις αλίευσα από το προφίλ της στο facebook και ομολογώ ότι πέρα από τον κούκλο, βλέπουμε και μια… κούκλα. Άλλωστε κακά τα ψέματα, πολλές από εμάς τις γυναίκες ζηλεύουν το σώμα της “ιπτάμενης θρακιώτισσας”.

Με την Πηγή και το όμορφο καλοκαίρι της θα επανέλθω όμως σε μελλοντική ανάρτηση, αφού έχω μάθει πολλά και καλά πράγματα. Μέχρι τότε, απολαύστε αυτές τις δύο ξεχωριστές φωτογραφίες και ετοιμαστείτε προσεχώς από την Πηγή για τις νέες αναλύσεις της από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Μόσχας και από εμένα την Βερόνικα για πολλές και άκρως πικάντικες (καλοκαιρινές) αποκαλύψεις – καθώς έχουν μαζευτεί και πολλές.

Τρέμετε! Η Βερόνικα επέστρεψε…