Έφυγαν τα πρώτα εισιτήρια για το γειτονικό ντέρμπι Ξάνθης – Πανθρακικού!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Τα πρώτα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Skoda Ξάνθη με τον Πανθρακικό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League έχουν φύγει. 

Ήδη, όπως δημοσιοποίησε η ΠΑΕ της Κομοτηνής, αρκετοί φίλαθλοι διαφόρων ηλικιών έρχονται στα γραφεία της ομάδας για να προμηθευτούν το εισιτήριο τους για το μεγάλο παιχνίδι της Θράκης. Η αναμέτρηση του Skoda Ξάνθη Arena θα έχει για πρώτη φορά φιλάθλους του Πανθρακικού και όπως είναι φυσικό όλοι επιθυμούν να βρίσκονται δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.

Οι τρεις νεαροί φίλοι του Πανθρακικού κατά την αγορά του εισιτηρίου συμφώνησαν: «Πάντα ένα παιχνίδι γειτονικών ομάδων έχει την δική του ομορφιά και ιδιαιτερότητα. Ευχόμαστε οι ποδοσφαιριστές μας να δείξουν πάθος και να φύγουμε από την Ξάνθη με ένα μεγάλο χαμόγελο».

Παράλληλα, συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων και από την πλευρά της Skoda Ξάνθη, καθώς για πρώτη φορά σε ελληνικό παιχνίδι έπειτα από χρόνια θα μπορούν να αγοράσουν οι φίλαθλοι και μεμονωμένο εισιτήριο προκειμένου να δουν το παιχνίδι και όχι μόνο κάρτα διαρκείας…

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ (ΤΙΜΕΣ, ΘΥΡΕΣ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ) ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ