Επιβεβαίωση: Μεμονωμένα εισιτήρια βγάζει η Skoda Ξάνθη!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Δημήτρης Καλτέκης

–  Επιβεβαιώνοντας πλήρως προηγούμενο ρεπορτάζ του ThrakiSportS που ανέφερε ότι θα εκδοθούν και μεμονωμένα εισιτήρια για το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Πανθρακικό, η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία η διοίκηση της ομάδας ενημερώνει ότι θα ικανοποιηθεί μια απαίτηση του κόσμου της Ξάνθης εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως ενημερώνει η ανακοίνωση, αρχής γενομένης προφανώς από το Ελ Θράκικο της επόμενης Κυριακής, θα εκδίδονται μεμονωμένα εισιτήρια στο γήπεδο των Πηγαδίων, σε εξαίρεση βέβαια τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Άρη, ομάδες με τις οποίες δεν θα εκδώσει μεμονωμένο εισιτήριο για λόγους ασφαλείας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η SKODA ΞΑΝΘΗ στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί σε ένα διαχρονικό αίτημα των φίλων της για ύπαρξη μεμονωμένου εισιτηρίου εκτός της κάρτας μελών, θα εκδίδει μεμονωμένο εισιτήριο για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Superleague με εξαίρεση τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Άρη, ομάδες με τις οποίες δεν θα εκδώσει μεμονωμένο εισιτήριο για λόγους ασφαλείας.

Τις αναμετρήσεις αυτές θα τις παρακολουθήσουν μόνο οι κάτοχοι της κάρτας μέλους.

Τα εισιτήρια που θα εκδίδονται θα είναι για τις Θύρες Β (επισημων), Β1 και Α (δίπλα από τις θέσεις της οικογενειακής κερκίδας). Οι δε τιμές θα είναι για τη «Β» 15 €, για την «Β1» 12 € και παιδικό 8 € και για την «Α» 10 € και το παιδικό 7 €.

Κατά την αγορά του μεμονωμένου εισιτηρίου οι φίλοι μας θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να προσκομίζουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο για ταυτοπροσωπία ενώ το ίδιο θα συμβαίνει και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here