Με δύο (συν δύο;) απουσίες η Ξάνθη στο Ελ Θράκικο

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Δημήτρης Καλτέκης

–  Μετά το ρεπό της Δευτέρας και τις στιγμές ξεκούρασης, η Skoda Ξάνθη από το απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησε εντατικά την προετοιμασία της για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το περίφημο “Ελ Θράκικο”, το γειτονικό ντέρμπι με τον Πανθρακικό. 

Στην εντός έδρας πρεμιέρα της ομάδας στα Πηγάδια, ζητούμενο για την ξανθιώτικη ομάδα είναι η νίκη με την οποία ταυτόχρονα θα έρθουν οι πρώτοι βαθμοί στο φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του, μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης κι αυτές του νευρομυικού συντονισμού έριξαν το βάρος στις δυναμικές ασκήσεις με μπάλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το κυριακάτικο παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σερζ Ντιέ και Δήμος Μπαξεβανίδης, εξαιτίας των κόκκινων καρτών που δέχθηκαν ο πρώτος στο μπαράζ με τον Παναθηναϊκό και ο δεύτερος στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός από τις δύο αυτές δεδομένες απουσίες, ωστόσο, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή στον αγώνα άλλων δύο παικτών, που ακολούθησαν την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα. Ο λόγος για τον Μουκάνα Παΐτο καθώς και τον Δημήτρη Κομεσίδη που αντιμετωπίσε πρόβλημα τραυματισμού και αποχώρησε στο ημίχρονο του αγώνα στην Τούμπα.