Ιδού τα μαγικά χαρτάκια του Ελ Θράκικο! Πόσο στοιχίζουν, πώς θα τα αποκτήσετε…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Αυτά είναι τα μαγικά χαρτάκια του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον Πανθρακικό. Τα εισιτήρια του Ελ Θράκικο εκδόθηκαν και από το πρωί της Τετάρτης θα τεθούν σε κυκλοφορία, τόσο στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή.

Το φετινό ντέρμπι, για πρώτη φορά την τελευταία πενταετία που οι δύο ομάδες συναντώνται στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, θα είναι ανοιχτό για τους φιλοξενούμενους οπαδούς του Πανθρακικού στην Ξάνθη, όπως συνέβη άλλωστε και στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου της περσινής σεζόν που φιλοξενήθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής με παρόντες περίπου εκατό φιλάθλους της Ξάνθης.

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε ότι οι ενδιαφερόμενοι οπαδοί της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια του αγώνα για την θύρα όπου θα φιλοξενηθούν οι κομοτηναίοι φίλαθλοι από τα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι το Σάββατο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, ο Πανθρακικός θα παραλάβει 400 εισιτήρια (αν και η εκτίμηση είναι ότι δύσκολα θα πωληθούν έστω τα μισά), ενώ το κάθε ένα θα στοιχίζει 18 ευρώ. Παράλληλα, η ΠΑΕ Πανθρακικός ενημερώνει ότι εκδοτήρια για τους οπαδούς του Πανθρακικού δεν θα ανοίξουν στα Πηγάδια την ημέρα του αγώνα, οπότε όποιοι επιθυμούν, πρέπει να σπεύσουν και να αγοράσουν το μαγικό χαρτάκι μέχρι το Σάββατο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός με ένα κλικ ΕΔΩ.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε ότι για τον αγώνα με τον Πανθρακικό όπως και για τα περισσότερα παιχνίδια της σεζόν θα κυκλοφορήσουν και μεμονωμένα εισιτήρια, αλλάζοντας τακτική σε σχέση με το παρελθόν που επιτρόπονταν η είσοδος μόνο στους κατόχους καρτών διαρκείας. Αυτός ο κανόνας θα ισχύσει για όλη την σεζόν, με εξαίρεση τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη που για λόγους ασφαλείας δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια και θα έχουν πρόσβαση μόνο οι κάτοχοι διαρκείας. Τα εισιτήρια για τους ξανθιώτες φιλάθλους για το ματς με τον Πανθρακικό θα τιμώνται 10, 12 και 15 ευρώ στην θύρα Β’ των επισήμων, ενώ το παιδικό θα τιμάται στα 7 ευρώ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη με ένα κλικ ΕΔΩ.

Κατά συνέπεια, επιβεβαιώθηκε στο έπακρο και στα δύο σκέλη του το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS που από το μεσημέρι της Δευτέρας αποκάλυπτε ότι αφενός θα επιτραπεί η μετακίνηση οπαδών του Πανθρακικού από την Κομοτηνή, αφετέρου ότι θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Θυμηθείτε το αποκλειστικό και άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ.