Επιβεβαίωση: Με τον κόσμο του ο Πανθρακικός στην Ξάνθη

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Τη συμπαράσταση των οπαδών του θα έχει ο Πανθρακικός στο τοπικό ντέρμπι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, όπως ανακοίνωσαν επισήμως οι «πράσινοι», επιβεβαιώνοντας το δευτεριάτικο αποκλειστικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS.

Στην ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων επισημαίνεται ότι η τιμή του εισιτηρίου κοστίζει 18 ευρώ, ενώ η διάθεση θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι και το Σάββατο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με την Skoda Ξάνθη για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League που θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 19:15.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα, μπορούν καθημερινά να έρχονται από τα γραφεία της ΠΑΕ που εδρεύουν στην Ηροδότου 28, τηλ: 25310-84444 (ώρες 09:00-15:00) έως και το Σάββατο 24 Αυγούστου.

Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο και η αγορά του θα γίνεται μόνο μετά από επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Η τιμή του εισιτηρίου για τους φιλάθλους του Πανθρακικού (θύρα Δ) είναι 18€.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο για την αντιπαραβολή των ατομικών τους στοιχείων.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα λειτουργήσει κανένα εκδοτήριο εισιτηρίων και ως εκ τούτο οι φίλαθλοι δεν θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση».