Διακρίσεις εφήβων της Θράκης σε camp των ΗΠΑ

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Ο 18χρονος αθλητής του ΓΑΣ Κομοτηνή, Ισίδωρος Λεμονίδης, διακρίθηκε στο Camp του Southern New Hampshire University, καθώς αναδείχθηκε MVP του Camp και παράλληλα η ομάδα του κατέκτησε το τουρνουά!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Παρατηρητής της Θράκης”, εκεί συμμετείχαν άλλοι 6 Έλληνες, όπου και συνάντησαν τον Ελληνοαμερικάνο προπονητή Σταν Σπύρου. Το camp περιελάμβανε πρωινή προπόνηση, όπου χωρίζονταν οι αθλητές σε 3 ομάδες και έπαιζαν όλοι μεταξύ τους κάθε μέρα. Από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, κάθε ημέρα περιελάμβανε προπόνηση και 3 φιλικές αναμετρήσεις, ενώ την Παρασκευή διεξήχθησαν τα play off, όπου έγιναν οι ημιτελικοί και ο τελικός. Η ομάδα του νεαρού Κομοτηναίου αθλητή του ΓΑΣ κατέκτησε το πρωτάθλημα και παράλληλα ο ίδιος αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης (σ.σ. camper of the week).

Οπως έχει επισημάνει και στο παρελθόν το ThrakiSportS, ο Ισίδωρος φαίνεται πως συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, επιβεβαιώνοντας το ρητό «το μήλο θα πέσει κάτω από την μηλιά» και διαδέχεται τον καθ΄όλα επιτυχημένο πατέρα του Νεοκλή, ο οποίος ήταν βασικό μέλος την χρυσής ομάδας του ΓΑΣ Κομοτηνή και νυν προπονητής της ομάδας, ενώ ο παππούς του Ισίδωρος, του οποίου και το όνομα έχει πάρει, ήταν για χρόνια έφορος της ομάδας μπάσκετ του ιστορικού θρακιώτικου συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με τον Ισίδωρο Λεμονίδη ταξίδεψε στις Η.Π.Α ο Γιάννης Καρτάλης, νεαρός αθλητής του Αρίωνα Ξάνθης.