Επιβεβαίωση: Φεύγει από Εθνικό και οδεύει ολοταχώς προς Άρη ο Γκαράς

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Μπορεί όλα μέχρι το απόγευμα της Κυριακής να έδειχναν ότι ο Δημήτρης Γκαράς θ΄ αποτελούσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ωστόσο, φαίνεται πως υπήρξε πλήρης ανατροπή των δεδομένων και ο έμπειρος λίμπερο οδεύει προς τον Άρη!

Οπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS, ο Εβρίτης αθλητής είχε εδώ και μέρες πρόταση και από τους δύο συλλόγους, με τους κίτρινους να του κάνουν στενό μαρκάρισμα, αλλά τον ίδιο να… κλίνει προς την ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Τελικώς, όμως, παρά την επιθυμία και των δύο πλευρών για συμφωνία, η υπομονή του έμπειρου λίμπερο εξαντλήθηκε και έτσι οι διαπραγματεύσεις οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο».

Μάλιστα, ο Γκαράς δεν έχασε χρόνο, από την στιγμή που όλες οι ομάδες έχουν μπει στην τελική ευθεία για την προετοιμασία τους, και σύμφωνα με απογευματινό δημοσίευμα του pressaris (εξειδικευμένο site για τους φίλους του Άρη), ο Ορεστιαδίτης φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Άρη, ενώ απομένουν μόνο τα τυπικά για να επισημοποιηθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και να καλυφθεί έτσι το κενό του Λάμπη Μπαμπαλιούτα στην ομάσα των κίτρινων της Θεσσαλονίκης.