Αποκλειστικό: Με κόσμο του Πανθρακικού το Ελ Θράκικο στην Ξάνθη! Τι θα γίνει με τα εισιτήρια…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Δημήτρης Καλτέκης

–  Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής ημέρας, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι της Θράκης ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Πανθρακικό, έναν αγώνα που σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι οι φίλαθλοι, αφού η διοίκηση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη έχει την πρόθεση να φιλοξενήσει και οπαδούς του Πανθρακικού στα Πηγάδια.

Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από την καθιερωμένη σύσκεψη με την Αστυνομία και εκπροσώπους των δύο ΠΑΕ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και η οποία μπορεί να μπλοκάρει την μετακίνηση οπαδών του Πανθρακικού από την Κομοτηνή στην Ξάνθη. Μέχρι ωστόσο να πραγματοποιηθεί αυτή η σύσκεψη, αυτό που καταγράφεται είναι η πρόθεση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη να φιλοξενήσει όσους οπαδούς του Πανθρακικού θελήσουν να ταξιδέψουν στην Θράκη για το “Ελ Θράκικο”.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για το παιχνίδι αυτό η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη θα εκδώσει κανονικά εισιτήρια, ώστε να έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν και όσοι δεν έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας – σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί στον περσινό αγώνα δηλαδή που είχαν δικαίωμα εισόδου μόνο όσοι είχαν πάρει κάρτες διαρκείας. 

Ακόμα οι τιμές δεν έχουν καθοριστεί, ωστόσο εκτίμηση είναι ότι θα κινηθούν στις ίδιες τιμές με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Ξάνθης με την Λίνφιλντ και την Σταντάρ Λιέγης (20 ευρώ η θύρα των επισήμων, 15 η γενική είσοδος και 8 ευρώ το παιδικό), δεδομένου ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερης σημασίας παιχνίδι για το ποδόσφαιρο της Θράκης, αφού κοντράρονται οι δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της περιοχής.

Αναλυτικές επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη αναμένονται μόλις ολοκληρωθεί η σύσκεψη των εκπροσώπων των δύο ομάδων με την Αστυνομία και καθοριστεί πόσα εισιτήρια θα δοθούν στην ΠΑΕ Πανθρακικός και για ποιες θύρες, εφόσον φυσικά δεν υπάρξει στην σύσκεψη κάποια εμπλοκή…