Ο Σαρακατσάνος για τον Πανθρακικό της νέας σεζόν

Aνταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ο Πανθρακικός ρίχνεται το απόγευμα με τη σειρά του στη μάχη της Superleague και ο αρχηγός του, Αχιλλέας Σαρακατσάνος, μίλησε στην κάμερα της Nova για τη σημερινή αναμέτρηση με το Λεβαδειακό, τους στόχους του στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ σχολίασε και το επίπεδο των υπόλοιπων ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαρακατσάνου: «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να έχουμε υγεία κι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου ως την τελευταία αγωνιστική. Για τον Πανθρακικό έχω να πω ότι πρέπει να είμαστε δυνατοί, να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε έδρα και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά.

Αναφορικά με το ματς με τον Λεβαδειακό τόνισε: «Στα φιλικά προσπαθήσαμε να δέσει η ομάδα όσο περισσότερο γίνεται. Μετά από δύο-τρεις αγωνιστικές θα είμαστε πιο έτοιμοι. Το παιχνίδι στη Λιβαδειά είναι δύσκολο. Και ο Λεβαδειακός είναι νέα ομάδα, η έδρα του είναι δύσκολη κι αποτελεί σκληροτράχηλο αντίπαλο. Εμείς πρέπει να κυνηγάμε πόντους σε κάθε έδρα. Δεν φοβόμαστε κάποιον παίκτη ατομικά, αντιμετωπίζουμε τις ομάδες ως σύνολα. Αρκεί ο κόσμος μας να συνεχίζει να μας στηρίζει έμπρακτα και μακάρι να συνεχίσουμε να τους δίνουμε χαρές όπως συμβαίνει ως τώρα».

Για την έκβαση του πρωταθλήματος, τέλος, σχολίασε: «Πέρα από δύο-τρεις ομάδες που ξεχωρίζουν, οι υπόλοιπες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Αρκετά παιχνίδια ανάμεσά τους θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Μαζί με τον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει επίπεδο και είναι δυνατός, ενώ ο Ατρόμητος και ο Αστέρας έχουν τη δυναμική να πάνε κόντρα σ’ αυτές τις δύο ομάδες».