Ο Εβρίτης που αγωνίζεται για την ανάπτυξη του ταεκβοντό σε όλη την Ευρώπη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Για ακόμη μια τετραετία ο αλεξανδρουπολίτης Ευάγγελος Θεοδώρου θα είναι Σύμβουλος του Προέδρου για Θέματα Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντο.

Τη σχετική είδηση επιβεβαίωσε ο Θεοδώρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέροντας: ‘’ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ (50 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ) ΔΕΝ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΠΡΑΓΑΛΟ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΔΩΣΑ, ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ 4ΕΤΙΑ, ΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ’’
.