Διαψεύδεται η συμφωνία Εθνικού με Γκαρά

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Προς άλλες πολιτείες και όχι στην Αλεξανδρούπολη, οδεύει ο Δημήτρης Γκαράς.

Η υπομονή του Ορεστιαδίτη λίμπερο εξαντλήθηκε. Το πολυπόθητο τηλεφώνημα από την Αλεξανδρούπολη δεν ήρθε από άνθρωπο του Εθνικού την Κυριακή, τουλάχιστον μέχρι αργά το απόγευμα, και έτσι όλα δείχνουν ότι ο αθλητής δεν θα φορά τη νέα χρονιά την φανέλα των Εβριτών.

Λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ, υπήρξε επικοινωνία του Γκαρά με το ThrakiSportS, στην οποία ο παίκτης διέψευσε τα όποια σενάρια τον θέλουν να ξεκινά συνεργασία με τον Εθνικό. Όπως μας είπε ο ίδιος, επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλεξανδρούπολη, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Τουλάχιστον για φέτος.  

Ο Εβρίτης λίμπερο περίμενε μέχρι τελευταίας στιγμή τους ανθρώπους του Εθνικού, απορρίπτοντας άλλες προτάσεις, όμως τελική επικοινωνία τις τελευταίες ώρες δεν υπήρξε και  υπάρχει απόφαση του αθλητή να ενδώσει στις πιέσεις άλλης ομάδας της Βόλεϊ Λιγκ, με την οποία υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία.

Μάλιστα, έπονται και οι επίσημες ανακοινώσεις. Άλλωστε φτάσαμε στο παρά 5’ και στην εβδομάδα έναρξης προετοιμασίας των ομάδων, οπότε και ο αθλητής δεν θα μπορούσε άλλο να παρατείνει τις τελικές του αποφάσεις.

Όπως φαίνεται και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Εθνικός χάνει μια πολύτιμη μονάδα σε μια νευραλγική θέση…