Ο Παπ έσωσε τον Ατρόμητο από την ήττα

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού, Δημήτρης Παπαδόπουλος, έδειξε από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος τις …άγριες διαθέσεις του, αφού με το γκολ που σημείωσε στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον Πλατανιά χάρισε στην ομάδα του Περιστερίου το βαθμό της ισοπαλίας στο τελικό 2-2.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Μπαντιμπανγκά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους σημειώνοντας το πρώτο γκολ στη φετινή Superleague. Ο νεοαποκτηθείς Ουμπίδες ισοφάρισε για τους Περιστεριώτες στο 25’. Στο 36ο λεπτό ο Αναστασάκος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Κρητικούς για να σώσει την παρτίδα για την ομάδα του Περιστερίου με πλασέ ο Παπ τρία λεπτά πριν τη λήξη.

Ο πρώην επιθετικός της ομάδας της Κομοτηνής ήταν ιδιαίτερα κινητικός, δημιούργησε πολλά προβλήματα με την ταχύτητα και την τεχνική του στην αντίπαλη άμυνα και έδειξε από το καλημέρα ότι θα αποτελέσει το βασικό επιθετικό όπλο του Ατρομήτου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Σηφάκης, Νάστος (84′ Καλλέργης), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία (72′ Καραμάνος), Καραγκούνης (46′ Ναπολεόνι), Ουμπίδες, Μπρίτο, Παπαδόπουλος.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Πίτσος, Κοζορώνης, Καρντόσο (32′ λ.τρ. Μπουχαλάκης), Χαλκιαδάκης, Μπαμ Μπαμ (84′ Μπουρσέλης), Μπαντιμπανγκά (70′ Τζανακάκης), Χαντί, Αναστασάκος.