Μας στείλατε στην κορυφή! Σας ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε!

Συμπληρώνονται σήμερα ακριβώς πέντε μήνες λειτουργίας αυτού του site, που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα της Θράκης.

Πέντε μήνες μετά, με ικανοποίηση βλέπουμε τα στατιστικά της google analytics και διαπιστώνουμε ότι καθημερινά πάνω από 1.300 διαφορετικά άτομα μπαίνουν στο ThrakiSportS, όχι μόνο μία αλλά πολλές φορές στην διάρκεια της ημέρας, για να πληροφορηθούν τα τεκταινόμενα στην περιοχή μας.

Πέντε μήνες μετά, με ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι συνολικά πάνω από 100.000 αναγνώστες έχουν μπει έστω και μία φορά στο ThrakiSportS για να αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά με τα αθλητικά νέα της Θράκης. Οι δύο στους τρεις μένουν ικανοποιημένοι και επιστρέφουν ξανά στο site μας.

Πέντε μήνες μετά, η πορεία του ThrakiSportS συνεχίζει να είναι ανοδική. Και ήταν ακόμα και αυτήν την νεκρή για τα αθλητικά δρώμενα καλοκαιρινή περίοδο. Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα φτάσαμε σύμφωνα με τις μετρήσεις του alexa  στο υψηλότερο σημείο που έχει φτάσει ποτέ αθλητικό siteτης Θράκης.

Είμαστε λοιπόν και επίσημα, σύμφωνα με αυτές τις μετρήσεις, η κορυφαία πύλη αθλητικής ενημέρωσης της Θράκης, με υπερδιπλάσιους αναγνώστες από οποιανδήποτε άλλη. Παράλληλα, είμαστε πλέον μία από τις τρεις κορυφαίες θρακιώτικες ιστοσελίδες  γενικά, ανεξαρτήτως του περιεχομένου τους.

Οι ίδιες μετρήσεις αναδεικνύουν το ThrakiSportS σε μία από τις 1.600 κορυφαίες σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδες όλης της χώρας, αν και μιλάμε για ένα site που αφενός είναι τοπικού ενδιαφέροντος και αφετέρου είναι εξειδικευμένης ύλης και ενημέρωσης. Επίτευγμα μοναδικό για τόσο μικρό χρονικό διάστημα, αν αναλογιστεί κανείς ότι μπροστά μας είναι κολοσσοί όπως το google, η yahoo, το facebook, το youtube κλπ (γιατί και αυτά ως ιστοσελίδες πιάνονται στην συγκεκριμένη μέτρηση πέραν των λοιπών ειδησεογραφικών κλπ).

Όλα αυτά επιτεύχθηκαν χάρη στην ΚΟΙΝΗ προσπάθεια μιας μεγάλης ΟΜΑΔΑΣ θρακιωτών επαγγελματιών δημοσιογράφων και φωτογράφων, που ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να ανεβάσουμε το επίπεδο της αθλητικής δημοσιογραφίας της περιοχής μας. Από αγάπη και αγνό ενδιαφέρον για τις ομάδες της Θράκης και τους αθλητές της. Και σε μεγάλο βαθμό πιστεύουμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας.

Σε αυτό το διάστημα, βρεθήκαμε κοντά και καταγράψαμε όλες τις μεγάλες στιγμές του αθλητισμού της Θράκης. Η πρώτη μας μεγάλη πρόκληση, πέντε μήνες πριν, ήταν το «Ελ Θράκικο», το μεγάλο ντέρμπι Πανθρακικού – Ξάνθης. 

Ακολούθησαν όλα τα παιχνίδια των δύο ομάδων, με κορύφωση ασφαλώς το ιστορικό παιχνίδι του Πανθρακικού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά και το μπαράζ της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό στη Ν. Σμύρνη. Και πιο πρόσφατα όμως, οι διπλές αποστολές σε Β. Ιρλανδία και Βέλγιο για τους ευρωπαϊκούς αγώνες της Ξάνθης.

Ήμασταν επίσης το μόνο μέσο ενημέρωσης από την Θράκη, που παραβρεθήκαμε στην ιστορική στιγμή της εξασφάλισης της ευρωπαϊκής εξόδου της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Και φυσικά αμέσως μετά, σε όλους τους αγώνες μπαράζ της Ορεστιάδας για την άνοδο στην Βόλεϊ Λιγκ. Αλλά και στα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας, που φιλοξενήθηκαν στην πόλη του Β. Έβρου.

Τις Εθνικές Ομάδες τις αγαπάμε. Από τις πρώτες μας αποστολές ήταν στο Σεράγεβο, για το παιχνίδι της Εθνικής Ποδοσφαίρου με την Βοσνία Ερζεγοβίνη, κοντά στον Βασίλη Τοροσίδη αλλά και τον Γιούρι Λοντίγκιν, που επίσης είχε κληθεί σε εκείνο το παιχνίδι. Βρεθήκαμε πιο μετά και στο Βίλνιους της Λιθουανίας, βρεθήκαμε κοντά στους Καβαρατζή και Κοντοστάθη, τους δυο Εβρίτες της Εθνικής Ομάδας Μπιτς Βόλεϊ αλλά και πιο πρόσφατα στη Μόσχα με την Εθνική Στίβου, καλύπτοντας από κοντά την προσπάθεια του Κώστα Μπανιώτη.

Βρεθήκαμε στις μεγαλύτερες στιγμές του ελληνικού και παγκόσμιου αθλητισμού, αναζητώντας θρακιώτικες πτυχές. Στο φάιναλ φορ της μπασκετικής Ευρωλίγκας στο Λονδίνο και τον θρίαμβο του Ολυμπιακού, τους τελικούς του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ σε Λονδίνο και Άμστερνταμ αντίστοιχα. Αλλά και σε όλες τις σημαντικές στιγμές για τον τοπικό αθλητισμό. Από τους τελικούς των κυπέλλων ΕΠΣ Εβρου, Θράκης και Ξάνθης μέχρι τα μπαράζ των αγώνων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στο μπάσκετ.

Ήμασταν χορηγοί επικοινωνίας στο Φεστιβάλ Νέων του Άρδα, προβάλαμε όσο μπορέσαμε το Συνέδριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Με ιδιαίτερη έμφαση καλύψαμε τις προσπάθειες των φοιτητικών και μαθητικών ομάδων της περιοχής μας, όπως της ομάδας μπάσκετ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, την ομάδα βόλεϊ του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, την ποδοσφαιρική ομάδα του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας.

Από το ThrakiSportS πληροφορηθήκατε ΟΛΑ όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό της Θράκης, σε ΟΛΟΥΣ τους νομούς, σε ΟΛΕΣ τις ομάδες, σε ΟΛΑ τα αθλήματα. Είμαστε εδώ για να καλύπτουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ, καταγράφοντας τις προσπάθειες και στηρίζοντας ΟΛΕΣ τις ομάδες της Θράκης και ΟΛΟΥΣ τους θρακιώτες αθλητές που αγωνίζονται μακριά από την πατρίδα.

Η προσπάθειά μας αγκαλιάστηκε από εσάς, τους ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ στους οποίους και απευθυνόμαστε, είτε ζείτε εντός είτε εκτός του γεωγραφικού μας διαμερίσματος. Η αγάπη σας, μας έφτασε ψηλά. Πολύ ψηλά, εκεί όπου δεν έχει φτάσει ΚΑΝΕΝΑ αθλητικό site της Θράκης στο παρελθόν.

Για να σας το ανταποδώσουμε, ήδη ξεκινήσαμε σειρά διαγωνισμών με τους οποίους τιμάμε τους αναγνώστες μας. Ήδη δώσαμε εισιτήρια διαρκείας για την Skoda Ξάνθη, τον Πανθρακικό και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τρέχει νέος διαγωνισμός για επιπλέον εισιτήρια. Επιπλέον, τρέχει και ο διαγωνισμός για τη Nova, φέτος θα καλύπτει τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης.

Παλιότερα δώσαμε προσκλήσεις για τους εντός έδρας αγώνες όλων των ομάδων της περιοχής μας. Ως χορηγοί επικοινωνίας, δώσαμε προσκλήσεις για το φεστιβάλ του Άρδα. Τυχεροί αναγνώστες κέρδισαν συμπληρωμένα άλμπουμ της Paniniμε όλα τα αυτοκόλλητα για τις περασμένες σεζόν του ChampionsLeagueκαι της SuperLeague. Μέχρι και στην Κωνσταντινούπολη, να δει την Ρεάλ Μαδρίτης με την Γαλατάσαράι, στείλαμε έναν αναγνώστη μας με όλα τα έξοδα πληρωμένα.  

Και όλα αυτά, μόνο στους πρώτους πέντε μήνες λειτουργίας αυτού του site.

Σας ευχαριστούμε και το μόνο που μπορούμε να δεσμευθούμε είναι ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη, τον ίδιο ζήλο, το ίδιο μεράκι.

Αντιλαμβανόμαστε ότι πλέον έχουμε θέσει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεών σας. Για αυτό, θα προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε και καλύτεροι.

Και στην προσπάθεια αυτή, σας θέλουμε κοντά μας. Πάντα περιμένουμε τις προτάσεις σας, τις ιδέες σας, τις ειδήσεις σας. Γιατί οι καλύτεροι ρεπόρτερ πολλές φορές είναι οι ίδιοι οι αναγνώστες.

Σας ευχαριστούμε. Όλοι μαζί φτάσαμε ψηλά. Μαζί θα διατηρηθούμε και θα συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας…

 

 

ThrakiSportS WebTeam
Η Συντακτική Ομάδα του ThrakiSportS