Στην Κέρκυρα ο Βρονταράς

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Στην Κέρκυρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο 29χρονος τερματοφύλακας Σπύρος Βρονταράς, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Φαίακες.

Ο γεννημένος στη Θεσσαλονίκη γκολκίπερ έχει συνδέσει το όνομα του με τον Πανθρακικό, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία τους πριν λίγες μέρες, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Ξάνθη, τον Φωκικό και την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης των Φαιάκων αναφέρει:
H ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της, για ένα έτος, συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Σπύρο Βρονταρά. Ο Βρονταράς γεννήθηκε στις 11/12/1984 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα (1,86 μ. ύψος). Το όνομά του το συνέδεσε με τον Πανθρακικό, στον οποίο και αγωνίστηκε απ’ τα… μικράτα του (2004, μέχρι και προ ολίγων εβδομάδων (όταν και λύθηκε η συνεργασία τους), με μοναδικές «παρενθέσεις» ένα πέρασμα από τη Skoda Ξάνθη (2010-’11), άλλο ένα, εξάμηνο, από τον Φωκικό (22 ματς τη σεζόν 2011-’12) και την περσινή (έως τον Ιανουάριο του 2013) θητεία του στην Παναχαϊκή. Με την ομάδα της Κομοτηνής έζησε εκ των έσω όλη την πορεία ακμής, έως τα «σαλόνια» της Super League, ενώ συνολικά, μετράει περίπου 100 συμμετοχές σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.