Οριστικά χωρίς Σολτάνι στην Τούμπα η Ξάνθη. Ανακοινώθηκε η η αποστολή…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Δημήτρης Καλτέκης

–  Ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή της Ξάνθης για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ και πέραν του τιμωρημένου Σερζ Ντιέ, οριστικοποιήθηκε ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Καρίμ Σολτάνι. 

Ο Αλγερινός επιθετικός έχασε προπονήσεις και δεν είναι απόλυτα έτοιμος, έτσι προτιμήθηκε να μείνει εκτός γι την πρεμιέρα, όπως και οι Ζαρόπουλος, Γκαραβέλης, Παπαδιώτης, Τσαμούρης, Τορομανίδης, Τσιάρας, Κούτεβ, Νάκας και Παπαδημητρίου. 

Αναλυτικά η αποστολή:  Τσέμα, Κυριακίδης, Γκοχουρί, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Ντε Γκούζμαν, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Μπαρέττας, Τριάδης, Φλίσκας, Κάλβο, Μαρίν, Σολάρι, Ράνος. 

Εκτός αποστολής, πέραν του τιμωρημένου Σερζ Ντιέ και του Καρίμ Σολτάνι έμειναν ακόμα οι Ζαρόπουλος, Γκαραβέλης, Παπαδιώτης, Τσαμούρης, Τορομανίδης, Τσιάρας, Κούτεβ, Νάκας και Παπαδημητρίου.

Την Παρασκευή το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Skoda για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με χαλαρή πρωινή προπόνηση και αμέσως μετά ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για τον σαββατιάτικο αγώνα (21:30, Novasports 2 και ThrakiSportS) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.