Επιβεβαίωση: Ανακοινώθηκαν Παπαγεωργίου και Τριανταφύλλου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Θανάση Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου, επιβεβαιώνοντας πλήρως τα ρεπορτάζ του ThrakiSportS που έχει αναφέρει εβδομάδες πριν ότι θα περιλαμβάνονται στο ρόστερ της νέας σεζόν και μάλιστα ότι μετείχαν και στην διάρκεια της προετοιμασίας και φιλικά.

Αναλυτικά τα βιοβραφικά των δύο παικτών, όπως τα δημοσιοποίησε η ΠΑΕ Πανθρακικός:  

Το βιογραφικό του Θανάση Παπαγεωργίου: Ο Θανάσης Παπαγεωργίου γεννήθηκε στις 9 Μαίου 1987 στην Λάρισα. Σε ηλικία 18 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο όπου και έμεινε έως το 2007. Η συνέχεια τον βρήκε σε Εθνικό, Ρόδο και Παναργειακό. Την περίοδο 2010-2011 αγωνίστηκε στην Football League με την φανέλα του Πιερικό ενώ τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στην Λάρισα έχοντας 63 εμφανίσεις και 2 τέρματα..

Το βιογραφικό του Κώστα Τριανταφύλλου: Ο Κώστας Τριανταφύλλου γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1991 στην Πτολεμαίδα. Η πρώτη του παρουσία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα πραγματοποιήθηκε την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 συμμετέχοντας με την ομάδα του Πανσερραικού στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Κώστας Τριανταφύλλου παρέμεινε «λιοντάρια» μέχρι και το τέλος της σεζόν 2012-2013 με απολογισμό 11 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League και 50 στην Football League.