Ανακοίνωσε Χασομέρη και Ζος ο Πανθρακικός

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Χρειάστηκε να φτάσουμε ανήμερα του Δεκαπενταύτγουστου για να ανακοινώσει και επισήμως η ΠΑΕ Πανθρακικός την έναρξη της συνεργασίας με τον κομοτηναίο πποδοσφαιρτιστή Δημήτρη Χασομέρη αλλά και τον Μαξίμ Ζος, που είχε συμμετάσχει υπό δοκιμή στα τελευταία φιλικά.

Ο Δημήτρης Χασομέρης γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1989 στην Κομοτηνή. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στην ομάδα της Μεσσούνης του Νομού Ροδόπης. Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε στην Skoda Ξάνθη και από εκεί σε Ατσαλένιο, Μακεδονικό και Αναγέννηση Επανομής.  Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Λάρισας έχοντας 53 εμφανίσεις και 7 τέρματα.

Όσο για τον Μαξίμ Ζος (Maxime Josse), όπως αναφέρει ο σύλλογος της Κομοτηνής, γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1987 στο Saint Quentin της Γαλλίας. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 17 ετών με την Γαλλική Sochaux το 2005 όπου και έμεινε έως το 2011 πραγματοποιώντας 39 εμφανίσεις. Ενδιάμεσα αγωνίστηκε ως δανεικός με τις Γαλλικές Stade Brestois (20 εμφανίσεις) και Angers SCO (6 εμφανίσεις). Το 2011 μετακόμισε την Βουλγαρική Litex Lovech με την οποία πραγματοποίησε 19 εμφανίσεις. Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Bnei Sakhnin του Ισραήλ με απολογισμό 17 εμφανίσεις. Έχει αγωνιστεί με όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Γαλλίας, κατακτώντας το 2004 το πρωτάθλημα Παίδων Ευρώπης.