Βασικός ο Τόρο στη φιλική νίκη της Εθνικής στην Αυστρία

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Βασικός από το ξεκίνημα της αναμέτρησης μέχρι και το 78ο λεπτό, οπότε και αντικαταστάθηκε από τον Λουκά Βύντρα για τα τελευταία 12 λεπτά της αναμέτρησης, αγωνίστηκε ο ξανθιώτης ποδοσφαιριστής Βασίλης Τοροσίδης στην φιλική νίκη της Εθνικής Ομάδας επί της Αυστρίας στο Σαλτσμπουργκ.

Η Ελλάδα νίκησε με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Μήτρογλου, ένα σε κάθε ημίχρονο. Η Εθνική, που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ικανοποίησε με την απόδοσή της, αν και για ακόμα μια φορά δεν είχε κατοχή της μπάλας, είχε και δύο δοκάρια.

Ωστόσο πολύ διαφερετικά θα ήταν τα πράγματα αν είχε καρποφορήσει η υπεροχή των αυστριακών στο πρώτο ημίχρονο, όταν είχαν και αυτοί δοκάρι αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να δώσουν το έναυσμα στους 30.000 φίλους τους για να πανηγυρίσουν.

Ετσι η Ελλάδα επιστρέφει από το Σάλτσμπουργκ με τη νίκη, κάτι που δεν είχε καταφέρει να πετύχει στα τρία παιχνίδια που είχε δώσει στην συγκεκριμένη πόλη πριν πέντε χρόνια, όταν αγωνίστηκε ως κάτοχος του τροπαίου στον όμιλο του Euro2008 με Σουηδία, Ρωσία και Ισπανία.

ΑΥΣΤΡΙΑ (Μαρσέλ Κόλερ): Άλμερ, Γκάρικς, Ντράγκοβιτς, Πόγκατετζ (46’ Πρεντλ), Φουχς (74’ Χόζινερ), Βάιμαν, Μπαουμγκάρτλινγκερ (46’ Λάιτκεμπ), Γιουνούζοβιτς, Αλάμπα (74’ Ζούτνερ), Αρναούτοβιτς (65’ Γιάντσερ), Χάρνικ (46’ Ίβανσιτς) 
ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Σιόβας (62’ Μανωλάς), Παπασταθόλος, Τοροσίδης (78’ Βύντρα), Χολέμπας, Κατσουράνης (62’ Τζιόλης), Μανιάτης (62’ Νίνης), Ταχτσίδης, Κονέ (85’ Φορτούνης), Χριστόπουλος (85’ Σπυρόπουλος), Μήτρογλου