Από τον Εθνικό στην Καρδίτσα ο Βλαχόπουλος

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Στην Α2 και την Καρδίτσα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος. Ο ταλαντούχος πρώην πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με μακρά θητεία στην Α1, επέλεξε τον φιλόδοξο ΣΠΑΚ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Εκεί, θα συναντήσει και τον Αλεξανδρουπολίτη επίσης πασαδόρο Σταμάτη Νεδηλάκη (ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα στα μικρά του Εθνικού και τη ΓΕΑ), ο οποίος εγκαταστάθηκε για σπουδές στην πόλη της Θεσσαλίας και πλέον, μετά από χρόνια παραμονής, έχει γίνει μόνιμος κάτοικός της, ενώ αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας.

Όπως αναφέρει κι η σχετική ανακοίνωση του ΣΠΑ Καρδίτσας, «ο Σύλλογος Πετοσφαίρισης Αθλητών Καρδίτσας ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Κωνσταντίνο   Βλαχόπουλο  για την μεταγραφή και την ένταξη του στην οικογένεια του  ΣΠΑΚ εν όψη της νέα αγωνιστικής χρονιάς

Ο Κωνσταντίνος  Βλαχόπουλος γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1989 στη Νάουσα  αγωνίζεται στη θέση του πασαδορου και έχει ύψους 1,92 . Ασχολήθηκε από πολύ μικρός με την πετοσφαίριση οπού αμέσως ξεχώρισε το ταλέντο του και σε μικρή ηλικία  έπαιζε στην ανδρική ομάδα του Ζαφειράκη  Νάουσας και μετα στον Αριστοτέλης Σκύδρας  πρωταγωνιστώντας  στην Β Εθνική κατηγορία και ταυτόχρονα ήταν από τα βασικά στελέχη των Εθνικών  ομάδων  παίδων και εφήβων  και γρήγορα μεταπήδησε σε ομάδες της Α2 ανδρών όπως , Απόλλων Αθηνών και Μίλωνα οπού πραγματοποίησε εξαιρετικές  εμφανίσεις προκαλώντας το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων της Α1 παίρνοντας μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Αγωνίστηκε επίσης στην Α1 ανδρών  με τις ομάδες του Επικουρου , ΓΣ. Λαμιας και Εθνικό Αλεξανδρούπολη οπού την περασμένη χρονιά διεκδίκησε  στα play-off την είσοδο στον τελικό του πρωταθλήματος τερματίζοντας στην 4η θεση.

Θεωρείται απο τους καλύτερους πασαδορους την γενιάς του , και μαζί με τον Νεδιλάκη ο ΣΠΑΚ έχει στη διάθεση ίσως το καλύτερο και ποιοτικότερο  δίδυμο  της κατηγορίας στη νευραλγική θέση του πασαδορου».