Άνοιγμα σε Ξάνθη και Έβρο μέσω των νέων του εμφανίσεων κάνει ο Πανθρακικός!!!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Άνοιγμα στους νομούς Ξάνθης και Εβρου, πέραν της Ροδόπης, φαίνεται να επιχειρεί με τη νέα του φανέλα ο Πανθρακικός. Η ομάδα της Κομοτηνής είναι προφανές όιτι με αυτές να αποδείξει ότι είναι όχι απλά ομάδα μιας πόλης ή ενός νομού αλλά όλου του γεωγραφικού διαμερίσματος της Θράκης, όπως άλλωστε υποδηλώνει και το όνομά της!

Λίγοι το πρόσεξαν αλλά δεν ξέφυγε από τον φακό του Thraki Photo Agency η νέα φανέλα που χρησιμοποιήθηκε από τον Πανθρακικό στην πρόβα τζενεράλε του φιλικού με τον Άρη. Είναι φανερό ότι οι ιθύνοντες του Πανθρακικού επιδιώκουν με αυτήν την κίνηση να παρουσιάσουν την ομάδα ως το σωματείο που εκπροσωπεί όλη την Θράκη, κάνοντας άνοιγμα με τον τρόπο αυτό τόσο στους φιλάθλους (και όχι μόνο) στον Έβρο όσο και σε αυτόν της Ξάνθης!

Βέβαια η Ξάνθη έχει την Skoda που για πολλά χρόνια ήταν η μόνη εκπρόσωπος της Θράκης στα μεγάλα πρωταθλήματα, με αποτέλεσμα να έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς από την Ροδόπη και τον Έβρο. Ο Στέφανος Τεμπελάκης για παράδειγμα, που συνάντησε και παρουσίασε η Μελίνα Ντισλιάν στην Λιέγη, από το Διδυμότειχο κατάγεται. Επίσης, παλιότερα η Skoda είχε τιμήσει μια νεαρή οπαδό της από την Αλεξανδρούπολη. Ειναι επίσης γνωστό ότι πολλά διαρκείας της Ξάνθης μέχρι να ανέβει ο Πανθρακικός αγοράζονταν από κομοτηναίους φιλάθλους.

Ωστόσο ο Πανθρακικός πλέον μπαίνει δυναμικά σε αυτήν την προσπάθεια, τονίζοντας ιδιαίτερα την “πανθρακικότητά” του με τον χάρτη στην φανέλα του που περιλαμβάνει το σύνολο του γεωγραφικού διαμερίσματος από το Νέστο ως τον ¨Εβρο, ακόμα και το νησί της Σαμοθράκης. Άλλωστε, είναι γνωστό επίσης ότι η ομάδα της Κομοτηνής έχει συνεργασία και με τις ομάδες του Έβρου Σουφλίου και του ΠΑΟ Κοσμίου, τις δύο που εκπροσωπούν την Θράκη στην Γ’ Εθνική, δίνοντας παίκτες από τις μικρές ομάδες K20 kai K17 για να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

Αυτό που είναι… άγνωστο ποια θα είναι η αντίδραση της Ξάνθης και ειδικά του ιδιοκτήτη της Χρήστου Πανόπουλου σε αυτήν την κίνηση, που κάποτε είχε οραματιστεί να μετονομάσει την Skoda Ξάνθη σε… Skoda Θράκη και έχει επιδιώξει τουλάχιστον σε επίπεδο ΔΣ να εκπροσωπούνται και οι άλλοι δύο νομοί της Ροδόπης και του Έβρου. Ειδικά μάλιστα τώρα, δέκα μέρες πριν το “Ελ Θράκικο”…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here