Τα γυρνάει η ΑΕΚ! Λέει τώρα ότι θα δηλωθεί στην Α1 παρά τα χρέη. Στα χαρακώματα Ορεστιάδα και Ερμογένης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ανατροπή στην υπόθεση της ανόδου της Ορεστιάδας στην Α1 Κατηγορία είχαμε το βράδυ της Παρασκευής. Την παραμονή της ΑΕΚ στην Βόλεϊ Λιγκ προανήγγειλε μέσω του Sentra Fm και του volleynews o υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου.

«Παλεύουμε για να κρατήσουμε την ΑΕΚ στην Α1 και θα το πετύχουμε. Έχουμε ξεχάσει και τις οικογένειες μας γιατί η ΑΕΚ κινδυνεύει. Τώρα όμως είναι η ευκαιρία να εξυγιανθεί το τμήμα μια καλή. Ευχαριστώ όσους από τους πιστωτές δείχνουν καλή διάθεση. Η ΑΕΚ θα μείνει στη Βόλεϊ Λιγκ» είπε ο Αλεξίου ο οποίος το αργότερο μέχρι την Κυριακή θα πρέπει να έχει ενημερώσει και επίσημα την διοργανώτρια αρχή (ΕΣΑΠ).

Νωρίτερα, η διοίκηση του ΑΟ Ορεστιάδας με τρεις διαφορετικές ανακοινώσεις την Παρασκευή γνωστοποίησε πως έκλεισε την οικονομική διαφορά 8.000 ευρώ με τον Κώστα Στιβαχτή, πως έχει στα σκαριά μεγάλο χορηγικό πρόγραμμα εάν αγωνιστεί στην Βόλεϊ Λιγκ και περιμένει την απόφαση της ΕΣΑΠ για την παραμονή της ΑΕΚ.

Όλα δείχνουν ότι γίνεται προσπάθεια να δηλωθεί κανονικά η ΑΕΚ στην VolleyLeague, παρά τα χρέη της και με τον εμφανή κίνδυνο τελικά να καταδικαστεί κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος και να τιμωρηθεί με υποβιβασμό, όπως πέρυσι ο Ηρακλής. Αλλά στο μεταξύ, θα έχει στερήσει την άνοδο της Ορεστιάδας στην μεγάλη κατηγορία, που θα σήμαινε διπλό καλό για το θρακιώτικο βόλεϊ αφού θα συμπαρέσυρε και τον Ερμογένη Ξάνθης στην Α2 Ανδρών!

Οι ανακοινώσεις του Α.Ο. Ορεστιάδας που δείχνουν ότι η ομάδα είναι έτοιμη να ανέβει στην Α1 Κατηγορία, αν δεν υπάρξει για ακόμα μια φορά ένα ύπουλο παιχνίδι στην πλάτη της:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ανακοινώνει την εξόφληση του Κωνσταντίνου Στιβαχτή για το ποσό των 8.000 ευρώ».

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ενημερώνει ότι βρίσκετε σε προχωρημένες συζητήσεις για μεγάλο χορηγικό πρόγραμμα για την σεζόν 2013/14 το οποίο θα ενεργοποιηθεί αν και εφόσον η ομάδα θα αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία».

«O Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας γνωρίζει στους φίλους του ότι σήμερα το βράδυ 9/8 είναι η καταλυτική ημερομηνία για την ομάδα της ΑΕΚ, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα μας θα γνωρίζει σε πια κατηγορία θα αγωνίζεται φέτος απόψε το βράδυ. Δεδομένη η στήριξη της ΕΟΠΕ στο πρόσωπο του Α.Ο.Ο μιας και ήταν η ομάδα που έχασε την άνοδο στα μπαράζ. Έτσι λοιπόν το πράσινο ΤΑΑ έχει έτοιμο τον φάκελο του για να τον καταθέσει αύριο το πρωί».