Προπονητής ετών 18 στον (αντίπαλο του Πανθρακικού) Γάζωρο…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει το απόγευμα σε φιλικό παιχνίδι στο ΔΑΚ Κομοτηνής τον Εθνικό Γαζώρου, μια ομάδα που προκάλεσε αίσθηση με την ανακοίνωση πριν μία εβδομάδα της πρόσληψης του νεώτερου εν Ελλάδι προπονητή. Ο λόγος για τον 18χρονο Χρήστο Ισαΐδη.

Η Σερραϊκή ομάδα στηρίζεται στα νέα παιδιά και αυτή τη φορά το απέδειξε και στον χώρο της προπονητικής, προσλαμβάνοντας τον 18χρονο ως βοηθό προπονητή της ομάδας Νέων. Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ανακοινώνει ότι βοηθός προπονητή στην ομάδα Νέων του Εθνικού Γαζώρου αναλαμβάνει ο 18χρονος Σερραίος Χρήστος Ισαΐδης. Ο νεαρός Ισαΐδης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και θα ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα στον Εθνικό Γαζώρου, δίπλα στον έμπειρο προπονητή της ομάδας Νέων Αθανάσιο Τερζή (UEFA B)».

Ο Χρήστις Ισαΐδης όταν κατάλαβε, ως παίκτης των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, πως δεν έχει τύχη σαν ποδοσφαιριστής, αποφάσισε να βρει άλλον τρόπο να υπηρετήσει το αγαπημένο του άθλημα. Έτσι από τα 18 του χρόνια, ξεκίνησε τα μαθήματα προπονητικής, προκειμένου σε λίγα χρόνια να κάτσει στην άκρη του πάγκου. Παρά την καχυποψία των συμπατριωτών μας, χαρακτηριστικό άλλωστε του Έλληνα, ο Ισαΐδης δεν το έβαλε κάτω και τελικά επιλέχθηκε να παρακολουθήσει το επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών της Ακαδημίας της Φέγενορντ μέσα στον Ιούλιο.

O νεαρός Σερραίος αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση όχι μόνο για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά ίσως για το παγκόσμιο, καθώς δεν συναντάς και κάθε μέρα τεχνικούς σε τόσο μικρή ηλικία, μόλις 18 ετών. Eτσι, απόλυτα φυσιολογικά η είδηση της πρόσληψής του στο επιτελείο της ομάδας Nέων του Eθνικού Γαζώρου έκανε τον γύρο της Eλλάδας. Λογικά, δεν θα το δούμε στην Κομοτηνή αφού έρχεται η πρώτη ομάδα του Γαζώρου, ωστόσο που ξέρετε; Σε λίγα χρόνια ίσως να γράφουμε γι’ αυτόν πολλά παραπάνω από αυτό το μικρό κείμενο…