Ο 19χρονος που έφυγε από την Θράκη και πήγε να παίξει μπάλα στο Βέλγιο!!!

Αποστολή στην Λιέγη: Μελίνα Ντισλιάν

–  Μπορεί το βελγικό πρωτάθλημα να μας απασχόλησε λόγω της κλήρωσης της Ξάνθης με την Σταντάρ Λιέγης ή την παρουσία του παλιού αστέρα της ομάδας Τόμας Ρατζίνσκι στην τεχνική διεύθυνση της Λιρς, όπως υπάρχει πλέον και θρακιώτης ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο Βέλγιο.

Ο λόγος για τον 19χρονο Βασίλη Αντωνιάδη (γεννημένος στις 6/9/1994), πρώην παίκτη του Έβρου Σουφλίου, ο οποίος αγωνιζόταν την περσινή σεζόν με την ομάδα Κ20 του Πανθρακικού. Ο Αντωνιάδης έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Κομοτηνής και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βέλγιο.

Ο Βασίλης Αντωνιάδης υπέγραψε συμβόλαιο με την KFC Ranst, η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του Βελγίου και τη νέα σεζόν, που για την συγκεκριμένη κατηγορία ξεκινά την πρώτη Σεπτεμβρίου, θα αγωνίζεται με τα χρώματά της. Το Ρανστ βρίσκεται στην περιφέρεια της Αντβέρπ και απέχει λιγότερα από 100 χιλιόμετρα από την Λιέγη, για αυτό και ο Αντωνιάδης αναμένεται να είναι μεταξύ των 100 περίπου ομογενών που έχουν ζητήσει εισιτήριο για να παρακολουθήσουν από κοντά τον επαναληπτικό της ομάδας της Θράκης με την Σταντάρ…