H ανακοίνωση του ΣΔΟΕ ΑΜ-Θ για την σύλληψη προέδρου αθλητικού σωματείου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Περίπου 1.000 αθεώρητα εισιτήρια με αναγραφόμενη τιμή 15 ευρώ, εντόπισε κλιμάκιο του ΣΔΟΕ σε έλεγχο που πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης στη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στην Αλεξανδρούπολη, όπως επισημαίνεται και από το επίσημο δελτίο Τύπου του ΣΔΟΕ που αναρτήθηκε το μεσημέρι και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών και επιβεβαιώνει την σύλληψη ποδοσφαιρικού παράγοντα της περιοχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΣΔΟΕ, σε συναυλία που διοργάνωσε ποδοσφαιρικό σωματείο με γνωστό καλλιτέχνη, είχαν εκδοθεί τουλάχιστον 916 μη νόμιμα εισιτήρια με αναγραφόμενη τιμή 15 ευρώ. Κατόπιν τούτου, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθη ο εκπρόσωπος του αθλητικού σωματείου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία και θα προσαχθεί σήμερα, Πέμπτη, ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει επισημάνει νωρίτερα τοι ThrakiSportS, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον Ant1 ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος είπε πως εντοπίστηκαν περίπου 1.000 «μαϊμού»- αθεώρητα εισιτήρια και 1.500 εισιτήρια σφραγισμένα από την Εφορία. Ο κ. Στασινόπουλος είπε ακόμα ότι θα ελεγχθούν όλα τα συμφωνητικά για το ενδεχόμενο να προκύπτουν ευθύνες για τον τραγουδιστή. 

Έως τώρα δεν έχει βρεθεί κανένα στοιχείο που να παραπέμπει σε ευθύνη του ίδιου του τραγουδιστή, το όνομα του οποίου πουθενά σεν αναφέρεται στα επίσημα δελτία Τύπου και τις ανακοινώσεις του ΣΔΟΕ, όπως άλλωστε και το όνομα του σωματείου και του παράγοντα που συνελήφθη. Άλλωστε, όταν πέρυσι είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο με τα ασήμαντα ποσά που δήλωναν αστέρες του πενταγράμμου στην εφορία, είχε αποκαλυφθεί ότι ο Γιάννης Πλούταρχος δήλωνε τα περισσότερα από όλους…