Δηλώσεις παικτών της Ξάνθης μετά το αποκλεισμό από την Σταντάρ

Μεταδίδει από την Λιέγη η Μελίνα Ντισλιάν

–  Δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της Skoda Ξάνθη στο Βέλγιο ο Δημήτρης Κομεσίδης, οπως προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας της Θράκης από τη Σταντάρ Λιέγης στα προκριματικά του Europa League. 

Ο αμυντικός των ακριτών ήταν ο μόνος που ουσιαστικά μίλησε στο flash interview και τόνισε πως ο στόχος ήταν ένα γρήγορο γκολ και «μηδέν» παθητικό στην άμυνα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε τίποτα από τα δύο και έτσι μοιραία και ήρθε ο αποκλεισμός. 

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ήρθαμε με ένα στόχο, να κρατήσουμε το μηδέν και μετά, εάν καταφέρναμε να πετύχουμε ένα γκολ, θα ήταν ότι καλύτερο. Στο δεύτερο μέρος, δεν το καταφέραμε και όταν δεχτήκαμε το πρώτο γκολ αυτό μας έριξε ψυχολογικά. Δεχτήκαμε και ένα δεύτερο γκολ και μετά ήταν ήδη αργά, παρά το γκολ που σημειώσαμε», είπε ο Κομεσίδης. 

Οι υπόλοιποι παίκτες της Ξάνθης, φιλικοί μεν αλλά εμφανώς απογοητευμένοι από την εξέλιξη που πήρε το ματς, προτίμησαν να μην κάνουν δηλώσεις. Άλλωστε τάχιστα όφειλαν να πάνε στα αποδυτήρια και να ετοιμαστούν ώστε αμέσως να αναχωρήσει η αποστολή, πριν καν συμπληρωθεί μια ώρα από το σφύριγμα της λήξης, για το αεροδρόμιο.

Η αποστολή της Ξάνθης επιστρέφει στην Ελλάδα τα ξημερώματα και αναμένεται να φτάσει στην Χρυσούπολη πριν τις 4.00 το πρωί της Παρασκευής…