Η μεγάλη ευκαιρία! Αναπληρωματική είπε ότι θα κατεβάσει με Ξάνθη ο προπονητής της Σταντάρ!!!

Αποστολή στην Λιέγη: Μελίνα Ντισλιάν

–  Με έκπληξη υποδέχτηκαν τις δηλώσεις του προπονητή της Σταντάρ Λιέγης, οι Έλληνες φίλαθλοι, αφού ο ισραηλινός τεχνικός παραδέχτηκε πως στο ματς με τη Ξάνθη θα χρησιμοποιήσει ως επί των πλείστoν παίκτες από τη δεύτερη ομάδα καθώς επίσης και παίκτες από την πρώτη, που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής!!!

«Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα και θα ήθελα να χρησιμοποιήσω παίκτες που δεν έχουν το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελαν. Θα κάνω διάφορες δοκιμές και αλλαγές, οι οποίες θα με βοηθήσουν και στο πρωτάθλημά μας», είπε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου ο Γκάι Λουζόν.

Αναφορικά με το τι θα γίνει αν η ομάδα του δεχτεί ένα γκολ από τη Ξάνθη, ο τεχνικός της Σταντάρ είπε: «Ευχής έργον είναι ο τερματοφύλακάς μας να μην έχει πολύ δουλειά.

Σε ερώτηση για το να θα χρησιμοποιούσε την ίδια τακτική, αν δεν έφευγαν νικητές από τα Πηγάδια, ο προπονητής των Βέλγων τόνισε πως: «Πάλι το ίδιο θα έκανα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σκεφτεί κανείς πως μειώνω ή δεν υπολογίζω τη Ξάνθη στο αυριανό ματς. Στο πρώτο παιχνίδι, μας πίεσαν και μας δυσκόλεψαν πολύ και είδα ότι πρόκειται για μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Η απόφασή μου σχετικά με τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσω αύριο, έχει να κάνει καθαρά με το πλάνο που έχω στο μυαλό μου και τις δοκιμές που επιχειρώ ενόψει και των αγώνων του πρωταθλήματος».

Σε ότι αφορά τις αλλαγές που θα κάνει, επεσήμανε πως αυτές θα είναι κυρίως στην άμυνα: «Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κίνδυνος και για το λόγο αυτό θα χρησιμοποιήσω στα μετόπισθεν νέους παίκτες. Γι΄ αυτό το λόγο τους φέραμε και γι΄ αυτό το λόγο θέλω να παίξουν. Δεν σκέφτομαι τα ονόματα και τα συμβόλαια, αλλά την αξία κάθε παίκτη και τη διάθεση που δείχνει».