Hot παρασκήνια: Ο αεικίνητος Παπαδημητρίου, ο υπναράς Μάνταλος, οι κάλτσες του Γκοχουρί και ο γκατζετάκιας Καραγεωργίου, που έκαψε καρδιές!

Αποστολή στη Λιέγη: Μελίνα Ντισλιάν

–  Το ThrakiSportS ταξίδεψε μαζί με την αποστολή της Skoda Ξάνθης στην Λιέγη για τον επαναληπτικό με την Σταντάρ για την τρίτη φάση του Europa League και σας παρουσιάζει ξεχωριστές hot στιγμές από το ταξίδι, ώστε να είστε απόλυτα ενήμεροι, σα να ήσασταν μαζί!

 

Έκαψε καρδιές ο Καραγεωργίου

Τι και αν οι περισσότεροι φίλαθλοι της Ξάνθης θέλησαν να βγούνε φωτογραφίες με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, στο αεροπλάνο άλλος ήταν αυτός που τράβηξε την προσοχή των αεροσυνοδών. Ο Νίκος Καραγεωργίου φαίνεται πως εντυπωσίασε το πλήρωμα του αεροσκάφους, με τις πανέμορφες αεροσυνοδούς να του ζητάνε συνέχεια μία φωτογραφία και μία αγκαλιά. Φυσικά ο τεχνικός της Ξάνθης δεν χάλασε χατίρι και έκανε για λίγο το ρόλο του μοντέλου.

Έγειρε ο…. Μάνταλος

Για κάποιους παίκτες της Ξάνθης το ταξίδι μέχρι το Βέλγιο ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να συζητήσουν μεταξύ τους, να ακούσουν διάφορα τραγούδια στα τελευταίας τεχνολογίας i-padπου διαθέτουν ή ακόμα και να συνομιλήσουν με φιλάθλους. Για έναν παίκτη όμως το ταξίδι αυτό ήταν μία ευκαιρία για ατελείωτο ύπνο. Ο Πέτρος Μάνταλος λίγη ώρα μετά την απογείωση του αεροπλάνου, έγειρε στον ώμο του φυσιοθεραπευτή της Ξάνθης, Βαλάντη Χατζηγιάννη και ξύπνησε λίγα λεπτά πριν την προσγείωση στη Λιέγη. Μάλλον κρατάει δυνάμεις για το παιχνίδι….

Ο αεικίνητος Παπαδημητρίου

Λεπτό δεν έκατσε στη θέση του ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Παπαδημητρίου ο οποίος άλωσε κυριολεκτικά όλο το αεροπλάνο. Είτε μιλώντας με φιλάθλους και παίκτες, είτε μιλώντας με τον Κώστα Κωνσταντινίδη και τα μέλη του Δ.Σ. ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ δεν έκατσε στιγμή στη θέση του, θέλοντας να πάρει…. κλίμα από όλα τα μέτωπα.

Ο… γκατζετάκιας Καραγεωργίου

Λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου της Ξάνθης, ο Νίκος Καραγεωργίου θέλησε να… σκοτώσει λίγο την ώρα του χαζεύοντας στο i-padτου προπονητή τερματοφυλάκων Αλέκου Μαλαδένη. Τον μεσάζοντα έκανε ο Άρης Πιαλόγλου, ο οποίος θέλοντας να αστειευτεί είπε: «Μάθαμε και τα i-apdστα Πηγάδια…. Μέχρι και εκεί έφτασαν.. Θα τρελαθώ!». Όπως ήταν φυσικό, Μαλαδένης και Καραγεωργίου λύθηκαν στα γέλια, ενώ ο πρόεδρος τους συνόδευσε με ένα πολύ χαριτωμένο βλέμμα.

Όνομα… ζώο….. φυτά

Οι σχεδόν τρεις ώρες που χρειάστηκαν για το ταξίδι στη Λιέγη, δεν θα περνούσαν εύκολα αν δεν υπήρχε και λίγο παιχνίδι. Βάλλας, Βασιλακάκης και Μπαξεβανίδης, θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια και άρχισαν να παίζουν το γνωστό σε όλους μας: όνομα, ζώο, πράγμα…. Όπως ήταν φυσικό τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα, αφού οι φωνές και τα γέλια τους ακούγονταν μέχρι το πιλοτήριο.

Οι κάλτσες του Γκοχουρί…

Αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση του Στιβ Γκοχουρί, κατά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης. Ο 32χρονος αμυντικός, έκανε τους πάντες να σαστίσουν με τις ψηλές κάλτσες που φορούσε, οι οποίες έφταναν πάνω από το γόνατο! Μάλιστα κάποιοι συμπαίκτες του αστειεύτηκαν και είπαν πως μοιάζει με μπασκετμπολίστα του NBA, αφού τα τεράστια μαύρα γυαλιά του και τα επίσης τεράστια ακουστικά του, έδεναν απίστευτα σαν εικόνα.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΙΕΓΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ