Δηλώσεις Καραγεωργίου και παικτών στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης

Μεταδίδει από την Χρυσούπολη ο Δημήτρης Καλτέκης

–  Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Καραγεωργίου αλλά και οι Πέτρος Μάνταλος και Στιβ Γκοχουρί έκαναν δηλώσεις στους εκπροσωπους των ΜΜΕ, κατά την αναχώρηση της Skoda Ξάνθη για την Λιέγη ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης με την Σταντάρ για το Europa League.

Ο καβαλιώτης τεχνικός της ομάδας της Θράκης είπε: Σίγουρα είναι δύσκολο το παιχνπίδι και το αποτέλεσμα του πρώτου αγωνα κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Ποτέ όμως δεν ξεκινάς σε μια αναμέτρηση χαμένος. Η Σταντάρ έχει ένα ενθουσιώδες κοινό, εμείς έχουμε και κάποιες απώλειες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, και αυτό είναι ντισαβαντάζ για εμάς. Πάντως μπορούμε να ελπίζουμε και αν οι παίκτες βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους, πιστεύω ότι μπορούμε να κερδισουμε. Χρειαζόμαστε όμως ένα γρήγορο γκολ, να δημιουργήσουμε άγχος στον αντίπαλο. Αν το πετυχουμε στο πρώτο ημιχρονο, καλύτερα, αλλά και να μην γίνει αυτό, θα πρέπει να προσπαθήσουμε”, είπε ο Νίκος Καραγεωργίου διευκρινίζοντας ότι δεν πάει η Ξάνθη στην Λιέγη για τουρισμό.

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Μάνταλος σχολίασε: “Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι όπως στο πρώτο ματς. Αν κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που θα μας δοθουνε, μπορούμε να φύγουμε από το Βέλγιο νικητές”. Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Στιβ Γκοχουρί υποστήριξε: “Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο παιχνίδι. Πάμε στην Λιέγη για να παλέψουμε και ό,τι βγει”.