Αποκάλυψη: Βιώσιμο το χρέος της Ορεστιάδας! Μια ανάσα από την επιστροφή στην Α1!! Όλη η λίστα με τα χρωστούμενα…

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Αν και επισήμως ο ΑΟ Ορεστιάδας δεν έχει βγάλει κάποια νεώτερη ανακοίνωση, οι πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα αναφέρουν ότι το χρέος της ομάδας είναι τελικά βιώσιμο καθώς βρίσκεται σε μικρότερα επίπεδα από αυτά που υπήρχαν φόβοι.

Η διοίκηση του ΑΟΟ είχε απευθυνθεί στην ΕΣΑΠ για να μάθει αναλυτικές λεπτομέρειες και σύμφωνα με τις πληροφορίες του volleynews, που προφανώς έχει καλή πληροφόρηση για το θέμα, «το χρέος της Ορεστιάδας είναι τελικά βιώσιμο, φτάνει τις 60.000 ευρώ, με διακανονισμούς μπορεί να μειωθεί και η πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα οδεύει προς την Α1 ανδρών, παίρνοντας τη θέση της ΑΕΚ».

Το φιρμάνι από την επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών μιλούσε για ποσό 104.000 ευρώ, αλλά έχουν πληρωθεί 44.000 στον Γιώργο Παπάζογλου και απομένουν οφειλές 28.000 προς τον Κόβατς, 16.000 στον Στιβαχτή, 8.000 στον Ισαχάρ και 10.000 στον Κοέν.

Εντός των ημερών θα βγουν αποφάσεις και για τους Μπεκιάρη (16.000), Μπέλο (17.000) και Πλίκα (4.000). Διαπιστώθηκε επίσης ότι δεν υπάρχει χρέος προς τον Νταραιντού, τον παίκτη που κατά τα φαινόμενα οδηγεί την ΑΕΚ στον υποβιβασμό και την διάλυση.

«Η Ορεστιάδα κινητοποιήθηκε, ενεργοποίησε τους χορηγούς που είχε βρει το Μάιο και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, με προπονητή τον Νίκο Αντωνιάδη, ενώ στις υποδομές δουλεύει ο Γιώργος Πασαλίδης, που έχει έτοιμη μια σπουδαία φουρνιά 16άρηδων», ολοκληρώνεται το δημοσίευμα, εν αναμονή και της επίσημης ενημέρωσης που έχει προαναγγείλει ο ΑΟΟ αλλά φυσικά και των αποφάσεων της Λίγκας…