Το ThrakiSportS παντού! Στη Λιέγη για την Skoda Ξάνθη, στη Μόσχα για τον Μπανιώτη, σε Βίλνιους και Βάρνα για Καβαρατζή & Κοντοστάθη!!!

Το επόμενο δεκαήμερο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον αθλητισμό, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο! Και το ThrakiSportS, αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, βρίσκεται κοντά και παρακολουθεί όλες τις ομάδες και τους αθλητές που εκπροσωπούν την Ελλάδα και την Θράκη μας στις διεθνείς διοργανώσεις.

Η αρχή γίνεται με τον επαναληπτικό αγώνα της Skoda Ξάνθη με την Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Εξ ορισμού η προσπάθεια της ομάδας της Θράκης είναι δύσκολη, αλλά η παρουσία της αποτελεί κορυφαίο γεγονός για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και το ThrakiSportS θα έχει στην Λιέγη δύο απεσταλμένους ώστε να σας παρουσιάσει λεπτό προς λεπτό, από το πρωί της Τετάρτης μέχρι και τα ξημερώματα της Παρασκευής, την πιο εκτενή κάλυψη. Στο Βέλγιο ταξιδεύουν για λογαριασμό του ThrakiSportS ο Δημήτρης Καλτέκης και η Μελίνα Ντισλιάν, που με συνεχείς αναρτήσεις θα σας ενημερώνουν για οτιδήποτε συμβαίνει στην Λιέγη, την ώρα που συμβαίνει, σα να βρισκόσαστε εκεί. Όσοι μας διαβάζατε στις προ δεκαπενθημέρου ανταποκρίσεις μας από το Μπέλφαστ για το ματς της Λίνφιλντ με την Ξάνθη, ξέρετε πολύ καλά τι εννοούμε!

Το ThrakiSportS όμως θα βρεθεί και στην Μόσχα. Εκεί το Σάββατο ξεκινά η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της χρονιάς, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου και θα είμαστε εκεί! Ο Γιάννης Γιαγκίνης θα βρεθεί σε όλη την διάρκεια των αγώνων στην ρωσική πρωτεύουσα και θα καλύψει από κοντά την προσπάθεια του κομοτηναίου πρωταθλητή του ύψους Κώστα Μπανιώτη, που με τις υψηλές επιδόσεις στις οποίες έχει σταθεροποιηθεί φέτος δείχνει ικανός για μεγάλα πράγματα. Ο προκριματικός του θρακιώτη αθλητή είναι προγραμματισμένος για το πρωί της προσεχούς Τρίτης και ο τελικός, εφόσον προκριθεί, για το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου, αλλά με την ευκαιρία της παρουσίας μας στην Μόσχα, ΄το ThrakiSportS θα καλύψει εκτενώς και τα άλλα δρώμενα στην ρωσική πρωτεύουσα: από τον Μπολτ και την Ισινμπάγεβα μέχρι στην Σπαρτάκ Μόσχας και τον Γιούρι Λοντίγκιν, που αγωνίζεται πλέον στο ρωσικό πρωταθλημα.

Το τρίτο κορυφαίο γεγονός έχει να κάνει με το καλοκαιρινό άθλημα του Μπιτς Βόλεϊ και τα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Εφήβων και Νέων Ανδρών που διεξάγονται τις προσεχείς ημέρες στο Βίλνιους της Λιθουανίας και την Βάρνα της Βουλγαρίας, με την συμμετοχή του Εβρίτικου διδύμου των Καβαρατζή και Κοντοστάθη ως εκπροσώπων της Εθνικής Ελλάδος στην διοργάνωση. Οι αγώνες στην Λιθουανία για αθλητές κάτω των 20 ετών ξεκινούν την Πέμπτη και ολοκληρώνοται την Κυριακή, ενώ αυτοί στην Βουλγαρία για αθλητές κάτω των 22 ετών αρχίζουν την μεθεπόμενη Πέμπτη και ολοκληρώνονται την Κυριακή 18 Αυγούστου. Ο Γιώργος Πανταζίδης θα παρακολουθεί με όλα τα εφικτά μέσα τις δύο διοργανώσεις και θα σας ενημερώνει άμεσα για την πορεία των δύο νεαρών αθλητών της Εθνικής και του Εθνικού.

Και φυσικά, παραλληλα, όλη η υπόλοιπη επικαιρότητα άμεσα, έγκαιρα και έγκυρα μόνο από το ThrakiSportS!!! Τα φιλικά του Πανθρακικού με Εθνικό Γαζώρου και Άρη, οι εξελίξεις στην υπόθεση ανόδου της Ορεστιάδας στην Βόλεϊ Λιγκ και όλα όσα συμβαίνουν στις ομάδες και τους αθλητές της Θράκης, θα τα μαθαίνετε πρώτοι από εδώ!!! Και φυσικά, μην ξεχνάμε ότι μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος, αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο, το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο δηλαδή, ενώ την δεύτερη κιόλας αγωνιστική, σε ημερομηνία που ακόμα δεν έχει καθοριστεί, έρχεται “Ελ Θράκικο” της Ξάνθης με τον Πανθρακικό!

Το ThrakiSportS είναι παντού παρόν και καλύπτει τα πάντα. Εσύ θα απουσιάσεις;;;