Όχι του Ολυμπιακού σε πρόταση της Ντόρτμουντ για Σιώπη!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “SportDay” η φιναλίστ του Champions League, Μπορούσια Ντόρτμουντ κινήθηκε για την απόκτηση του Εβρίτη μέσου του Ολυμπιακού Μανώλη Σιώπη, αλλά συνάντησε την άρνηση των ερυθρολεύκων!

Σκάουτερς της γερμανικής ομάδας σχημάτισαν πολύ καλή γνώμη για τον 19χρονο αμυντικό μέσο από το Τυχερό και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου προσέγγισαν τους νταμπλούχους Ελλάδας καταθέτοντας πρόταση για την απόκτηση του.

Η Ντόρτμουντ ήθελε τον Σιώπη ένα χρόνο δανεικό και με οψιόν αγοράς ύψους 1 εκ. ευρώ εφόσον έμενε ικανοποιημένη από τον παίκτη.

Οι Γερμανοί δεν προόριζαν τον Θρακιώτη άσο για συμπαίκτη του Σωκτάτη Παπασταθόπουλου στην πρώτη ομάδα αλλά για την δεύτερη (που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας), με σκοπό να τσεκάρουν τις δυνατότητες του ώστε να αποφασίσουν αν αξίζει να επενδύσουν επάνω του ή όχι.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο δεν συζήτησε το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Μανώλη Σιώπη, αν και σύμφωνα με το δημοσίευμα της αθηναϊκής εφημερίδας, δεν αποκλείεται η Ντόρτμουντ να επανέλθει με νέα πρόταση για τον 19χρονο Εβρίτη ανασταλτικό μέσο…