Κοντά στην απόκτηση του Όμο ο Πανθρακικός (;!)

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Κοντά στην απόκτηση του νιγηριανού αμυντικού Σουλεϊμάν Ακίμ Ομο, με παρελθόν στο Αιγάλεω αλλά και στον Πανιώνιο, όπου είχε προπονητή τον Άκη Μάντζιο, βρίσκεται ο Πανθρακικός σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Όμο βρίσκεται ήδη στην Κομοτηνή και δεν αποκλείεται, εφόσον υπάρξει συμφωνία, να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες από την ομάδα της Θράκης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, την εισήγηση για την απόκτησή του έχει κάνει ο Άκης Μάντζιος, που προφανώς έχει την καλύτερη εικόνα από την παλιότερη συνεργασία τους.

Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, θα επιβεβαιωθούν και τα παλιότερα ρεπορτάζ του ThrakiSportS που ανέφεραν ότι κάθε άλλο παρά έχει κλείσει το ρόστερ της ομάδας και αναμένονται και άλλες μεταγραφικές κινήσεις.

Ωστόσο, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ο Νιγηριανός μέσος ήταν πριν δυο μήνες για να αποκτηθεί από την κυπριακή Ομόνοια, αλλά η μετραγραφή ναυάγησε. Μάλιστα, σύμφωνα με την επίσημη ενήμερωση, “ο Νιγηριανός μέσος, πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιώνιου, είχε σοβαρό πρόβλημα με τις ιατρικές εξετάσεις, κάτι που δεν χαροποίησε τον Τόνι Σαβέβσκι. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν κατάφερε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, αποφασίστηκε όπως η τυχόν απόκτηση του Όμο να μην προχωρήσει”.

Κατά συνέπεια, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αν δεν γίνουν και οι ιατρικές εξετάσεις….